Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt koko BioCityn

Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt koko BioCityn

Turun Teknologiakiinteistöt on ostanut Lääkäriseura Duodecimiltä vajaan 200 neliömetrin toimitilat BioCitystä, jonka seurauksena Turun Teknologiakiinteistöt omistaa nyt sata prosenttia Kiinteistö Oy BioCityn osakekannasta. Kaupalla ei ole vaikutusta Duodecimin toimintaan, joka jää vuokralle tiloihin.

- Turun Teknologiakiinteistöjen strategia on alusta asti tähdännyt Turku Science Park –alueen kiinteistöjen täyteen omistukseen. Duodecimin kanssa tehty kauppa on merkittävä askel tällä tiellä. Kaupan jälkeen omistamistamme kiinteistöistä enää DataCityssä on vähemmistöosakkaita, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

BioCityssä tehdyn kaupan lisäksi Turun Teknologiakiinteistöt on ostanut Työterveyslaitokselta 443,5 neliömetrin toimitilat DataCitystä. Myös Työterveyslaitoksen kanssa tehdyssä kaupassa on kyseessä niin sanottu sale and lease back –järjestely, jossa myyjä jää kaupan jälkeen tiloihin vuokralle.

Turun Teknologiakiinteistöt ja Työterveyslaitos tekivät kaupan kohteena olleesta tilasta 10 vuoden vuokrasopimuksen. Kaupan myötä Turun Teknologiakiinteistöjen omistus DataCitystä nousi 93,5 prosenttiin.

- Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka mahdollistavat pääoman sijoittamisen seinien sijaan itse toimintaan. Työterveyslaitoksen kanssa solmittu pitkä vuokrasopimus tarkoittaa yhteistyön tiivistymistä ja varmistaa toiminnan jatkumisen Turku Science Parkissa, Lehtinen jatkaa.

Lisätietoja:
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja
Puh. 0400 960 626   
mikko.lehtinen(at)teknologiakiinteistot.fi
www.teknologiakiinteistot.fi
www.facebook.com/teknologiakiinteistot

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkin alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Henkivakuutusosakeyhtiö Retro, Stiftelsen för Åbo Akademi ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 96 000 neliömetriä ja tilojen keskimääräinen käyttöaste noin 97 %.

Lue myös

Mikon uudenvuodenlupaus

Mikon uudenvuodenlupaus

Vuosi 2013 - Positiivisuus luo positiivisuutta, negatiivisuus negatiivisuutta, kumpaa kierrettä sinä haluat tulevaisuudessa olla luomassa?

Lue artikkeli
Blogi
Verohallinto keskittää toimintonsa Turku Science Parkiin

Verohallinto keskittää toimintonsa Turku Science Parkiin

Verohallinto keskittää Turun toimintonsa Turku Science Parkiin ja vuokraa Turun Teknologiakiinteistöiltä noin 7400 neliömetriä toimitilaa DataCitystä. DataCityn 2., 3. ja 5. kerrokseen tulevat tilat remontoidaan ennen muuttoa ja ne luovutetaan Verohallinnolle vaiheittain keväästä 2014 alkaen. Kaikkien tilojen arvioidaan olevan Verohallinnon käytössä...

Lue artikkeli
Uutinen
Hauskaa Joulua!

Hauskaa Joulua!

Turun Teknologiakiinteistöt kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hauskaa joulua ja onnea vuodelle 2014. Tänä jouluna joulumuistamisiin kohdistetut varat lahjoitetaan TYKS:n Lasten ja nuorten klinikalle.

Lue artikkeli
Uutinen