Turun tiedepuiston kokouspalvelut Joki-brändin alle

Turun tiedepuiston kokouspalvelut Joki-brändin alle

Kokouskeskus Maunon tiloja vuokraa jatkossa Turun Teknologiakiinteistöjen omistama Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Teknologiakiinteistöjen omistamissa tiloissa sijaitsevien kokoustilojen myynti ja markkinointi siirtyvät 1. lokakuuta Teknologiakiinteistöille. Teknologiakiinteistöt alkaa tuottaa kokouspalveluita Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen brändillä, sillä valtaosa vuokrattavista kokoustiloista sijaitsee Joessa.

Kokouspalveluita Turun tiedepuistossa vuodesta 2013 tarjonnut Manu Events keskittyy jatkossa ravintolatoimintaan. Manu Eventsillä on alueella kolme Mauno-lounasravintolaa, joissa ruokailee päivittäin noin tuhat henkilöä.

Kokonaan Mauno ei kuitenkaan tiedepuiston kokousasiakkaita jätä, sillä tarjoilut Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustiloihin tulevat jatkossakin Maunosta. Lisäksi Manu Eventsin myyntipalvelussa työskennelleet kolme henkilöä siirtyvät Teknologiakiinteistöjen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Asiakkaille mikään ei muutu, sillä he saavat edelleen kaikki palvelut yhdellä kertaa ja samoilta tutuilta myyntipalvelun työntekijöiltä. Nyt me voimme satsata ydintuotteeseemme ruokaan ja palvella lounasasiakkaitamme entistäkin paremmin. Teknologiakiinteistöillä on kiinteistöjen omistajana enemmän resursseja kehittää tiloja ja niiden myyntiä. Näkisin, että tällä järjestelyllä kaikki voittavat, Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili sanoo.

Teknologiakiinteistöillä on kiinteistöjen omistajana enemmän resursseja kehittää tiloja ja niiden myyntiä.

Teknologiakiinteistöissä muutos nähdään osana koko ajan kasvavaa jakamistalouden trendiä.

– Yritysten tilojen tarve ja käyttö muuttuvat nopeasti. Ennen jokaisella työntekijällä oli oma huone, ja monilla yrityksillä oli omat neuvotteluhuoneet ja auditoriot. Nyt on siirrytty yhteisiin työtiloihin, ja koko ajan siirrytään yhä enemmän yhteisiin neuvottelu- ja edustustiloihin. Omien, kiinteiden tilojen tarve pienenee – ja se on myös merkittävä kulujen säästökohde yrityksille, sanoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki valmistui Turun tiedepuistoon vuoden 2017 lopulla. Joen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit ja sen tilavalikoimaan kuuluvat muun muassa kaarevalla valkokankaalla varustettu tasalattiasali Cave, antiikin teatterista muotonsa lainaava amfiteatteri, workshop-tila sekä Joen kumppaniyrityksille varatut showroom ja vaihtuvien näyttelyiden tila.

Elokuussa 2019 Joki laajeni ja sen tilavalikoimaan saatiin auditorio ja kymmenkunta uutta kokoustilaa. Näiden tilojen lisäksi Joen kokousvalikoimaan tulevat myös BioCityssä sijaitsevat Presidentti- ja Ministeri-auditoriot, muuntuvat Manu-kokoustilat ja edustussaunat Circus ja Sky.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokous-, tapahtuma- ja edustustiloja sekä tapahtumatarjoiluja voi varata numerosta 010 315 3000 ja sähköpostiosoitteesta sales@manuevents.fi. 1.10. alkaen tiloja voi varata uudesta osoitteesta myynti@jokiturku.fi (myyntipalvelun puhelinnumero säilyy ennellaan). Kaikki Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen tilat ovat nähtävissä Joen nettisivuilla www.vierailukeskusjoki.fi lokakuun alkuun mennessä.

Lisätietoja:
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja, Turun Teknologiakiinteistöt, puh. 040 685 0948
Santtu Kiili, toimitusjohtaja, Manu Events, puh. 050 439 0670

Lue myös

Teknologiakiinteistöihin kahdeksan uutta työntekijää

Teknologiakiinteistöihin kahdeksan uutta työntekijää

Teknologiakiinteistöihin saatiin lokakuun alussa kahdeksan uutta työntekijää, kun Maunon myyntipalveluiden henkilökunta sekä Arkean palveluksessa Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa työskennelleet ihmiset siirtyivät Teknologiakiinteistöihin. Lisäksi aulapalveluihin haetaan osa-aikaisia työntekijöitä.

Lue artikkeli
Uutinen
Henri ja Jyrki ovat Teknologiakiinteistöjen uudet ylläpitoasiantuntijat

Henri ja Jyrki ovat Teknologiakiinteistöjen uudet ylläpitoasiantuntijat

Teknologiakiinteistöjen porukkaan on alkusyksyn aikana saatu kaksi uutta ylläpitoasiantuntijaa, kun Henri Tuominen ja Jyrki Kankaanpää aloittivat työt yhtiön palveluksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
BioCityn julkisivu uudistuu

BioCityn julkisivu uudistuu

Miksi Turun tiedepuiston ikoninen toimisto- ja laboratoriorakennus BioCity on huputettu ja mitä hupun takana oikein tapahtuu?

Lue artikkeli
Uutinen