Tutustu ElectroCityyn -työmaakierros

Tutustu ElectroCityyn -työmaakierros

Lokakuussa pidetylle työmaakierrokselle seuraa nyt jatkoa! Millainen on coworking-tila Werstaan kesällä valmistuva kolmas toimistomaailma, ja miten kuvan sirkusnaiset liittyvät ElectroCityyn? Entä miltä maistuvat mehu ja pulla Turun huikeimmalla kattoterassilla? Tervetuloa tutustumaan jättisaneerauksen alla olevaan ElectroCityyn, jonka tarina alkaa jo 1930-luvulta, jolloin kiinteistö tunnettiin kaupunkilaisten keskuudessa Silon trikootehtaana.

Järjestämme tiistaina 24.5. klo 14.00 kaikille avoimen työmaakierroksen ElectroCityyn. Tutustumme kierroksella muun muassa Werstaan laajennusosaan 5. kerroksessa sekä ylimmän kerroksen tuleviin kokous- ja saunatiloihin. Tule, koe ja vaikutu. Ilmoittaudu mukaan!

Aika: tiistaina 24.5. klo 14.00
Paikka: kokoontuminen ElectroCityn aulassa, B-porras (Tykistökadun puoleinen sisäänkäynti)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/tyomaakierros2

Lue myös

Markon lomahaaste

Markon lomahaaste

Tätä kirjoittaessani kellun Itämerellä ja mutustelen ajatusta, että kahden työpäivän päästä minulle koittaa pieni loma. Inspiroiduin siis kirjoittamaan muutaman sanan lomasta – sehän on kohta kaikilla.

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija: Leena Kaivogenilta

Viikon vastaantulija: Leena Kaivogenilta

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Leena Kokko, Kaivogenin toimitusjohtaja. Toimimme ElectroCityn toisessa kerroksessa, jossa meillä on niin toimisto- kuin tuotantotilojakin. Hienoa, toimitusjohtaja! Mitä käytännössä teet? Työpäiväni kuluvat paljolti hallinnollisten tehtävien parissa, ja vastaan myös henkilöstöasioista. Lisäksi olen mukana yrityksen...

Lue artikkeli
Blogi
Lounaalla Turku Science Parkissa: perinteikäs Upseerikerho

Lounaalla Turku Science Parkissa: perinteikäs Upseerikerho

Upseerikerho on perinteikäs turkulainen ravintola ja juhlatila, joka sijaitsee Teknologiakiinteistöjen toimistolta vain parin korttelin päässä Sirkkalan vanhalla kasarmialueella. Ravintola toimii arvokkaassa miljöössä, jossa voi myös pitää yksityistilaisuuksia.

Lue artikkeli
Blogi