Teknologiakiinteistöille uusi hallitus

Teknologiakiinteistöille uusi hallitus

Teknologiakiinteistöt valitsi 4.4. järjestetyssä yhtiökokouksessaan uuden hallituksen. Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Hemsön Suomen maajohtaja Jarkko Leinonen sekä Hemsön strategia- ja transaktiojohtaja Gustav Björkman. Hallitustyöskentelyn yhtiössä jättää Risto Korpela. Hallituksen vanhoina jäseninä jatkavat Christian Backholm, Tuomas Heikkinen, Henrik Karlsson, Peter Karlsson, Aleksi Randell ja Petteri Rinne. Hallituksen sihteerinä jatkaa Juha Sumentola.

Hemsön ja Teknologiakiinteistöjen yrityskulttuurit lähellä toisiaan

Hemsön maajohtajana vuodesta 2014 toiminut Jarkko Leinonen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt koko uransa ajan rakennetun ympäristön parissa ja toiminut ennen Hemsötä muun muassa Aalto-yliopiston kiinteistöjohtajana ja kiinteistökehitysjohtajana Renorissa.

Liikuntaa harrastava Leinonen asuu Helsingissä, mutta Turku on hänelle tuttu kaupunki, sillä hänellä on sukujuuria seudulla ja lapsuuden hiihtolomat hän vietti Raisiossa.

- Asun lähellä Turunväylän alkupäätä, joten minun on helppo käydä Turussa. Kaupungissa on päällä hyvä imu ja dynamiikka, mikä tekee siitä erityisen kiinnostavan, Leinonen sanoo.

Entä miten Leinonen arvioi ruotsalaisen ja suomalaisen yrityskulttuurin eroja – onko luvassa yhteentörmäyksiä?

- Tuskin. Hemsön ja Teknologiakiinteistöjen yrityskulttuurit vaikuttavat hyvin samanlaisilta: molemmissa on positiivinen meininki ja hyvä yhteishenki.

Hemsön osaaminen Teknologiakiinteistöjen hyödynnettäväksi

Tukholmalaiselle Gustav Björkmanille Turku taas on tullut tutuksi työn kautta.

- Hemsön aloittaessa toimintansa Suomessa yhtiö sijoitti ensimmäiseksi juuri Turkuun. Turussa minua viehättävät erityisesti kaupungin suunnitelmat Turun tiedepuiston kehittämiseksi sekä saumaton yhteistyö virkamiesten ja poliitikkojen kanssa. Myös kaupungin demografinen tilanne ja väestönkehitys lupaavat hyvää Turun tulevaisuudelle, arvio Björkman.

Göteborgin yliopistossa opiskellut Björkman on koulutukseltaan kansantaloustieteen maisteri. Hän on työskennellyt Hemsössä vuodesta 2010, jota ennen hän toimi muun muassa sijoitusjohtajana investointipankki Carnegiessa ja strategiajohtajana kiinteistösijoitusyhtiö Fabegessa.

- Hemsön pitkästä kokemuksesta oppilaitosten sekä muiden julkisten yhteisöjen toimitilojen tarjoajana on varmasti hyötyä Teknologiakiinteistöille. Odotan innolla hallitustyöskentelyä, Tukholmasta Turkuun hallituksen kokouksiin saapuva Björkman sanoo.

Lue myös:
Hemsö sijoitti 50 miljoonaa euroa Turun Teknologiakiinteistöihin
Teknologiakiinteistöjen hallituksen jäsenten esittely

Lue myös

Vedenpuhdistuksen pioneeri

Vedenpuhdistuksen pioneeri

Tämän viikon vastaantulija tavattiin Vierailukeskus Joessa, jossa hän piti vaikuttavan esityksen vedestä ja vedenpuhdistuksesta.

Lue artikkeli
Blogi
Vuoden 2018 vuosikatsaus on julkaistu

Vuoden 2018 vuosikatsaus on julkaistu

Tällä kertaa Teknologiakiinteistöjen vuosikatsauksessa ääneen pääsivät yhtiön toiminnan takaa löytyvät ihmiset, jotka kertovat kaiken mitä vuonna 2018 tapahtui. Vuoteen mahtui muun muassa valtava määrä toimitilakyselyitä, Kampuksen rakentamista, osakeannin valmistelua sekä runsaasti erilaisia tapahtumia.

Lue artikkeli
Uutinen
Hemsö sijoitti 50 miljoonaa euroa Turun Teknologiakiinteistöihin

Hemsö sijoitti 50 miljoonaa euroa Turun Teknologiakiinteistöihin

Teknologiakiinteistöt sai osakeannin myötä kaksi uutta omistajaa ja sen oma pääoma nousi 129 miljoonaan euroon.

Lue artikkeli
Uutinen