Uusia pyöräpalveluita Tiedepuistoon

Uusia pyöräpalveluita Tiedepuistoon

Pyöräpalveluita Tiedepuistoon

Turun Tiedepuistoon on avautunut lukollinen pyöräpysäköintipalvelu. Lukolliset pysäköintipaikat sijaitsevat ICT-Cityn ja EduCityn pyöräkellareissa. Pysäköintipaikat ovat avoinna ympäri vuorokauden, ja niiden ovet toimivat koodilukoilla. Polkupyörien säilytyksen lisäksi on mahdollista huollattaa pyörä ICT-Cityn pyöräpalvelupisteellä ajanvarauksella. 

Polkupyöräpalveluiden takana on Rolan Oy, joka tarjoaa mobi -liikkumisen palvelupisteitä useissa kaupungeissa ympäri maata. Toimitusjohtaja Aki Laiho on tyytyväinen, kun uusi palvelupiste saatiin myös Turkuun ja Tiedepuistoon. 

- Liikkumisen palvelupiste helpottaa arkea, sillä pyörän voi jättää säilytykseen turvallisin mielin. Lisäksi voi varata pyörähuollon työpäivän ajaksi, jolloin pyörää ei tarvitse enää lähteä erikseen viemään minnekään, vaan saa huolletun pyörän heti käyttöön, Laiho sanoo. 

Myös Teknologiakiinteistöjen palvelujohtaja Hele Kaunismäki iloitsee uusista pyöräpalveluista. 

- Työmatkapyöräilijöiden toiveita on kuultu, sillä lukollista pysäköintipaikkaa on toivottu paljon. Uudet pyöräpalvelut täydentävät alueen palveluita, ja niitä voivat käyttää myös alueella satunnaisesti vierailevat, esimerkiksi Kupittaan juna-asemalta matkalle lähtevät, kehottaa Kaunismäki.

Varauskalenteri

Maksullinen pyöräpysäköinti (hinnat +alv.) 
Päivähinta 5 € 
Kuukausihinta 25 € 
Vuosihinta, pakettitarjous 12 kk sopimuksella 30 €/kk = 360 € vuodessa 
Vuosipaketti sisältää pyöräpysäköinnin sekä kevät- ja talvihuollon. Keväthuolto tehdään maalis- tai huhtikuun aikana. Talvihuolto tehdään loka- tai marraskuun aikana. Vuosipaketti sisältää talvirenkaiden vaihdon. 

Yhteystiedot: 
Rolan Turku 
030 660 6311 
info@rolan.fi 
 

Lue myös

Nordic Business Forum -livestriimi tuo maailmanluokan puhujat Tiedepuistoon

Nordic Business Forum -livestriimi tuo maailmanluokan puhujat Tiedepuistoon

Vierailukeskus Joessa pääsee seuraamaan Nordic Business Forum -livestriimiä 20.-21.9.2022 Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Jokeen mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja maailmanluokan puhujilta.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Palveluasiantuntija

Rekry: Palveluasiantuntija

Haluaisitko työskennellä keskellä Turun yrityselämää ja korkeakouluja? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalveluihin!

Lue artikkeli
Uutinen
Annika Pakula vaihtoi painotuotteet toimitiloihin

Annika Pakula vaihtoi painotuotteet toimitiloihin

Teknologiakiinteistöjen asiakkuustiimiin saatiin elokuun alussa uusi jäsen, kun Annika Pakula aloitti työt yhtiön asiakkuuspäällikkönä.

Lue artikkeli
Uutinen