Vaivatonta vieraspysäköintiä Turku Science Parkissa

Vaivatonta vieraspysäköintiä Turku Science Parkissa

Vieraspysäköinti Turku Science Parkissa helpottui ratkaisevasti marraskuussa, kun Q-Park aloitti toimintansa Turun Teknologiakiinteistöjen autohalleissa ja piha-alueilla. Alueella asioivien ihmisten on tätä nykyä mahdollista pysäköidä autonsa Q-Park BioCityyn tai ICT-talon ja DataCityn piha-alueista koostuvalle Q-Park ICT:n vieraspysäköintikentälle.

Q-Park BioCityyn ajetaan Joukahaisenkadulta, ICT-talon ja EuroCityn välistä lähtevää liuskaa pitkin. Q-Park ICT:hen puolestaan ajetaan joko Joukahaisenkadulta ICT-talon alta tai Lemminkäisenkadulta DataCityn ja Datakulman välistä.

Q-Park BioCity on avoinna maanantaista lauantaihin kello 7-19. Q-Park ICT puolestaan on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Marraskuun alussa myös sopimuspysäköinti siirtyi Turun Teknologiakiinteistöiltä Q-Parkin hoidettavaksi. Jatkuvia sopimuspysäköintioikeuksia voi tiedustella Q-Parkin asiakaspalvelusta puhelinnumerosta 020 781 2400.

Hinnat:
1 € / h
7 € / 12 h

Q-Park BioCity:
Joukahaisenkatu 3
Avoinna ma-la klo 7-19

Q-Park ICT:
Lemminkäisenkatu 20 tai Joukahaisenkatu 5
Avoinna 24 h/vrk

Lue myös

Hauskaa Joulua!

Hauskaa Joulua!

Turun Teknologiakiinteistöt kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille hauskaa joulua ja onnea vuodelle 2014. Tänä jouluna joulumuistamisiin kohdistetut varat lahjoitetaan TYKS:n Lasten ja nuorten klinikalle.

Lue artikkeli
Uutinen
Dream Office -workshop

Dream Office -workshop

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti 12.12.2013 Boost Turun ja Arkkitehtitoimisto Siggen kanssa workshopin, jossa osallistujat suunnittelivat tiimeissä unelmiensa toimiston. Täysin uudenlaisen tapahtuman tarkoituksena oli saada uusia ideoita toimistojen suunnitteluun sekä ottaa tilojen käyttäjät mukaan vaikuttamaan toimitilojen ulkonäköön, viihtyisyyteen ja...

Lue artikkeli
Uutinen
Onko kiire? Pidä tauko!

Onko kiire? Pidä tauko!

”Ihan hirveä kiire, en nyt ehdi, pakko jäädä tekemään tämä loppuun.” Kuinka usein oletkaan kuullut nuo sanat? Tai sanonut ne itse? Väitän, että useasti - minä ainakin olen. Joku kysyy kahville tai muuten vain tauolle, mutta on niin kiire, etten ehdi osallistua. Dedikset painavat, useampi juttu olisi pitänyt tehdä jo eilen, tai paremminkin edellisellä...

Lue artikkeli
Blogi