Video: Mikä on parasta Tiedepuistossa?

Video: Mikä on parasta Tiedepuistossa?

Mitä asioita Turun Tiedepuistossa liikkuvat ihmiset arvostavat? Miksi Tiedepuistossa on kiva käydä töissä?

Teknologiakiinteistöjen uusimmalla videolla ääneen pääsevät Turun Tiedepuistossa liikkuvat ihmiset. Teknologiakiinteistöjen yhteisömanageri Carita Varjonen kävi kysymässä vastaantulijoilta, mikä on parasta Tiedepuistossa. Vastaukset vaihtelivat lounasravintoloista yhteisöllisyyteen, kivoihin yrityksiin ja ilmapiiriin. Kuten Ravintola Maunon Santtu Kiili asian videolla tiivistää, parasta Tiedepuistossa ovat kuitenkin ihmiset, sillä ”eivät seinät täällä mitään tee!”.

– Oli hauska haastatella vastaantulijoita ympäri Tiedepuistoa, sillä tuntuu, että joka paikassa on nyt kova pöhinä kun ihmiset ovat taas palanneet toimistoille, kommentoi Varjonen videon tekoa.

Katso video klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Lue myös

Tiedepuiston afterwork 2022

Tiedepuiston afterwork 2022

Tervetuloa Circukseen, Tiedepuiston näyttävään edustustilaan Turun kattojen yllä! Tule viettämään rento iltapäivä ja verkostoitumaan toisten tiedepuistolaisten kanssa. Tarjolla on myös pientä syötävää ja juotavaa. Voit tulla paikalle juuri sinulle sopivana ajankohtana, jonka voit valita lomakkeelta.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Teknologiakiinteistöt avasi vihjekanavan

Teknologiakiinteistöt avasi vihjekanavan

Teknologiakiinteistöt on avannut anonyymin vihjekanavan epäkohdista kertomiseen. Kanavan tarkoituksena on vähentää mahdollisuutta väärinkäytöksiin.

Lue artikkeli
Uutinen
ParkCityn peruskivi muurattiin

ParkCityn peruskivi muurattiin

Maanantaina 16.5. juhlistettiin ParkCityn peruskiven muurausta, joka on rakentamiseen liittyvä perinteinen juhla.

Lue artikkeli
Uutinen