Vierailukeskus Joen yritysyhteisö laajenee

Vierailukeskus Joen yritysyhteisö laajenee

Big Rich Money -kirjan kirjoittanut Katja Presnal esiintyi Joki Forumissa 30.11.2021

Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaat sekä Werstaan työhuoneasiakkaat pääsevät vuoden 2023 alusta alkaen osaksi Vierailukeskus Joen yritysyhteisöä.

Vierailukeskus Joki on vuonna 2017 Turun Tiedepuiston sydämeen perustettu kokous- ja tapahtumatalo, joka toimii kaikkien Turun alueen yritysten ja organisaatioiden yhteisenä vierailukeskuksena. Tärkeä osa Joen toimintaa on yritysverkosto, joka kohtaa säännöllisesti erilaisissa tapahtumissa. Lisäksi Joki tarjoaa näkyvyyttä ja julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Biz-lehteä.

Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaat pääsevät jatkossa mukaan Joen tapahtumiin ja voivat saada näkyvyyttä Biz-lehdessä sekä Joen verkkosivuilla. Lisäksi verkoston jäsenet saavat oman esittelysivun Joen auloissa sijaitseviin digipöytiin.

Yritykset voivat halutessaan myös tuottaa materiaalia Joen uuteen Showroomiin, jonka erikoisuus on 22,5 metriä pitkä ja 3 metriä korkea elämyksellinen led-seinä. Yritykset pääsevät tutustumisetuna käyttämään kokoustila Amfiteatteria, ryhmätyöskentelytila Workshopia tai kokoustila Koskea neljän tunnin ajan.

"Joen yhteisö avaa toimitila-asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja yrityksiin."

– Joen yhteisö avaa toimitila-asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja yrityksiin. Joen tapahtumat ovat vapaamuotoisia eikä niissä ole verkostoitumistapahtumille tyypillisiä piirteitä myyntipuheineen. Tapahtumiin tullaan tapaamaan tuttuja ja oppimaan uutta, Teknologiakiinteistöjen yhteisömanageri Carita Varjonen kertoo.

Asiakkaille tullaan toimittamaan ohjeistus tilojen varaamiseen tammikuun aikana. Kumppaniverkoston vuoden 2023 ensimmäinen tapahtuma on keskiviikkona 25.1. järjestettävät Joki-kahvit. Kutsu kahveille lähetetään sähköpostitse, tervetuloa!

Lue myös

Rekry: Rakennuttajainsinööri

Rekry: Rakennuttajainsinööri

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttajainsinööriä. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiantuntijatehtävät urakka- ja hankinta-asiakirjojen valmistelusta projektien rakennuttamiseen.

Lue artikkeli
Uutinen
Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ylläpitoasiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja korjauspalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja verkoston toiminnan kehittäminen. Lisäksi ohjaat ja toteutat projekteja ja hankkeita. 

Lue artikkeli
Uutinen
Missä sinä mieluiten työskentelet? Osallistu tutkimukseen

Missä sinä mieluiten työskentelet? Osallistu tutkimukseen

Minkälaisessa ympäristössä sinä mieluiten työskentelet? Osallistu Teknologiakiinteistöjen toimeksiantamaan tutkimukseen – saat palkkioksi 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin.

Lue artikkeli
Uutinen