Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija löytyy PharmaCityn Werstaalta.

Moikka! Kuka olet ja mitä teet täällä?

– Olen Terhi Väänänen ja olen animaatiotuottaja Pyjama Films Oy:ssä. Olen yksi viidestä firman perustajajäsenestä ja samalla firman toimitusjohtaja.

Kauanko Pyjama Films on toiminut?

– Pyjama Films perustettiin helmikuussa 2015. Olin sitä ennen töissä Elokuvakomissiolla eräässä animaatiohankkeessa ja sitä kautta syntyi ajatus Pyjama Filmsin perustamisesta. Toimimme ensin vuoden verran Datakulmassa ja noin kuukausi sitten muutimme tänne PharmaCityyn.

Mitä Pyjama Films tekee?

– Teemme pääosin kaikenlaisia 2D-animaatioita, jotka näyttävät piirrosanimaatiolta, mutta tehdään tietokoneella. Teemme paljon mainoksia ja selitysvideoita ja lisäksi teemme omia lyhytanimaatioita ja animaatiosarjaa nimeltä Planeetta Z. Tulevaisuuden haaveena on päästä tekemään pitkää elokuvaa.

Mikä on selitysvideo?

– Selitysvideoiden avulla esimerkiksi yritykset voivat selventää asiakkailleen monimutkaiselta vaikuttavia palveluita. Tälläkin alueella on paljon yrityksiä, joiden liiketoiminta-ajatusta saattaa olla vaikea havainnollistaa kuvallisesti tai sanallisesti, mutta animaation keinoin idea saattaa olla hyvinkin helposti esitettävissä asiakkaille.

Onko sinulla animaation puolelta jotain esikuvaa?

– Kyllä, irlantilainen Cartoon Saloon. Kyseinen studio tekee animaatioita Hollywoodin ulkopuolella, mutta kuitenkin suurelle yleisölle.

Onko jotain erityisiä joulusuunnitelmia?

– Pidämme lomaa. Itse jään Turkuun ja muutama lähtee kotiseudulleen pohjoiseen.

(Tässä kohtaa kuuluu läheisen koneen takaa ilmoitus: ”Me lähdetään joulupukin luo!”)

Onko jo suunnitelmia vuodelle 2017?

– Tarkoituksena on tehdä uusi lyhytanimaatio, löytää uusia asiakkaita ja saada rahoitus Planeetta Z:lle.

Lopuksi vielä: Mikä on lempipaikkasi tällä alueella?

– Kahvila Herkutus, se on todella sympaattinen paikka.

Käykäähän tutustumassa Pyjama Filmsin tuotantoon täällä!

Lue myös

Teknologiakiinteistöt myi Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n

Teknologiakiinteistöt myi Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n

Turun Teknologiakiinteistöt on myynyt omistamansa Eskelin Pysäköintilaitos Oy:n osakkeet ruotsalaiselle kiinteistökehitysyhtiö Hemfosalle. Kiinteistön vuokrattava kokonaispinta-ala on 6863m². Kiinteistössä on vuokralaisena Turun kaupungin sosiaalikeskus. Parhaillaan kiinteistössä tehdään peruskorjausta, joka valmistuu tammikuussa 2017.

Lue artikkeli
Uutinen
Aamiaistapahtumassa ajankohtaista asiaa työhyvinvoinnista

Aamiaistapahtumassa ajankohtaista asiaa työhyvinvoinnista

Teknologiakiinteistöt järjesti syyskauden toisen Yritystä kehiin -aamiaistapahtuman keskiviikkoaamuna 14.12. Tapahtumapaikkana toimi Mauno BioCityn ravintola, jonne saapuikin noin 120 innokasta osallistujaa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja hyvinvoinnista, verkostoitumaan ja nauttimaan aamiaista.

Lue artikkeli
Uutinen
Joulupuuroa ja  glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Joulupuuroa ja glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti jo perinteeksi muodostuneen joulupuuro- ja glögitapahtuman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille keskiviikkoaamuna 7.12. Paikalle saapuikin reilusti yli 200 ihmistä nauttimaan tarjoiluista ja kiireettömästä tunnelmasta. Kiitos kaikille paikalla olleille ja mukavaa joulun odotusta!

Lue artikkeli
Uutinen