Viikon vastaantulija: Hammaslääketieteilijä Milla

Viikon vastaantulija: Hammaslääketieteilijä Milla

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Milla Tainio, odottelen seminaarin alkua täällä ICT-Cityssä.

Mitä opiskelet?
Opiskelen hammaslääketiedettä ensimmäistä vuotta Turun yliopistossa. Nyt meillä on alkamassa ravintofysiologian seminaari, ja luen tässä odotellessa ensi viikon tenttiin.

Hienoa! Miten päädyit juuri hammaslääkikseen?
Lukion jälkeen opiskelin kolme vuotta matematiikkaa yliopistossa. Olin aina miettinyt, että tuleva ammatti tulee liittymään jollain tavalla lääke- tai luonnontieteisiin. Matikan opintojen ohessa päätin kuitenkin vielä hakea hammaslääketieteelliseen, ja tämä tuntuu oikealta paikalta. Opinnot kestävät yhteensä 5 ja puoli vuotta.

Miten eka vuosi on sujunut?
Tosi hyvin on mennyt. Hammaslääketieteen opiskelu on oikeastaan ollut juuri sellaista kuin odotinkin. Opiskelemme yhdessä lääkäriopiskelijoiden kanssa ensimmäiset pari vuotta. Meitä ensimmäisen vuoden opiskelijoita on yhteensä 45, joten suunnilleen kaikki tuntevat toisensa. Syksyn ensimmäisellä opiskeluviikolla piti kiirettä opintojen lisäksi, kun bileitä oli joka ilta! Nyt keväämmällä biletilanne on hieman rauhoittunut. Meitä kehotettiinkin käymään paljon erilaisissa tapahtumissa, jotta opiskelukaverit tulevat tutuksi myös luentosalin ulkopuolella.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Sanon Dentalia, koska siellä on tullut vietettyä eniten aikaa. Ensimmäiset pari vuotta opiskelemme yhdessä lääkäriopiskelijoiden kanssa myös Medisiinalla. Science Parkin alue on aika tuttu, meillä on silloin tällöin luentoja täällä ICT-Cityssä.

Parasta juuri nyt?
Kevät tulee ja sen jälkeen kesälomakin! Opiskelemme toukokuun loppuun asti, eli vähän pidempään kuin muissa tiedekunnissa.

Täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
Koulu alkaisi kesäloman jälkeen myöhemmin! (Lääketieteellisessä tiedekunnassa syyslukukausi alkaa jo elokuun alussa.)

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Asun Uittamolla ja minulla on auto käytössä. Sillä on helppo tulla yliopistolle. Olen kotoisin Eurasta, joten sinnekin pääsen kätevästi autolla. Käyn kotona aika usein, maalla on mukavaa!

Oletko ehtinyt talvilomailla?
Pääsiäisviikolla olin mökillä Ylläksellä. Tykkään hiihtää, ja siellä on siihen loistavat mahdollisuudet ja lunta riittää.

Mitä kuuluu viikonloppuusi?
Lähden huomenna jälleen kotiin Euraan. Viikonloppu menee enimmäkseen maanantain tenttiin lukiessa.

Mitä haluaisit sanoa muille täällä liikkuville/työskenteleville ihmisille?
Toivotan hyvää kevättä!


Milla tavattiin ICT-Cityssä odottelemassa seminaarin alkua.

Lue myös

Turun Teknologiakiinteistöt osti High Tech Centre 3:n

Turun Teknologiakiinteistöt osti High Tech Centre 3:n

Turun Teknologiakiinteistöt kasvatti jälleen kiinteistöomistustaan Turku Science Parkin alueella, kun se osti 1.4. toteutuneella kaupalla Lemminkäisenkatu 42:ssa sijaitsevan High Tech Centre 3:n Lunden Kiinteistöt Oy:ltä.

Lue artikkeli
Uutinen
Kaksi vuosikymmentäni Turku Science Parkissa

Kaksi vuosikymmentäni Turku Science Parkissa

Tiedätkö tunteen, kun sanot jostain asiasta kuluneen viisi vuotta, ja samanaikaisesti tajuat todellisen vuosimäärän olevan kaksikymmentä? Minulle käy nykyään niin aika taajaan. Miettiessäni omaa historiaani Turku Science Parkissa sain taas huomata saman – vuodet ovat vierineet. Niiden nopeasti kuluneiden vuosien aikana on kuitenkin tapahtunut paljon, niin...

Lue artikkeli
Blogi
Uusasiakashankintaa Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa

Uusasiakashankintaa Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma järjestettiin keskiviikkona 30.3. ravintola Maunossa. Tapahtuman aiheena oli uusasiakashankinta. Paikalle saapui jälleen runsaasti osallistujia kuuntelemaan asiantuntijoita, keskustelemaan sekä nauttimaan maukkaasta aamiaisesta.

Lue artikkeli
Uutinen