Viikon vastaantulija Jenni taitaa taukojumpan

Viikon vastaantulija Jenni taitaa taukojumpan

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä BioCityssä?

Olen Jenni Blom, rahoitusasiantuntija OP Turun Seudun Kauppatorin konttorista. Olen täällä vierailevana tähtenä Unelmien liikuntapäivän puitteissa ohjaamassa ämpärijumppaa. Unelmien liikuntapäivä on Suomen suurin liikkumisen pop up -päivä. Olen myös liikunta-alan ammattilainen ja ohjaan kakkostyökseni lasten jumppatunteja Turun Naisvoimistelijoissa.

Miten idea ämpärijumpasta syntyi?

Mietimme eräänä hiljaisena päivänä, että miten saataisiin porukka liikkeelle. Huumorimielellä pohdimme, että varmaan täytyy ruveta ilmaisia ämpäreitä jakamaan. Siitä se idea sitten syntyi, kun päätimmekin yhdistää ämpärit Unelmien liikuntapäivään. Jumppaajia kävi päivän mittaan tasaiseen tahtiin ja jopa kokonainen koululuokallinen poikia saapui paikalle! Heidän opettajansa oli bongannut tapahtuman Facebookista ja toi luokkansa pitämään matematiikan tuntia tänne liikunnallisissa merkeissä. Ämpärit pysyivät hyvin menossa mukana, vaikkei ihan jokainen poika sitä kotiin viemisiksi huolinutkaan.

Mikä on parasta taukoliikuntaa toimistotyöntekijälle?

Niska-hartiaseudun jumppaaminen ja venyttely on ehdottomasti suositeltavaa paljon tietokoneen edessä istuvalle. Myös ranteita voi pyöritellä ja venytellä. Istumatyöntekijän kannattaa välillä nousta pöydän äärestä seisomaan ja kävelemään. Kaikenlainen taukoliikunta irrottaa hetkeksi työstä ja virkistää otetta työntekoon loppupäiväksi.

Millaista liikuntaa itse harrastat?

Ohjaamieni lasten jumppatuntien lisäksi käyn itsekin ryhmäliikuntatunneilla sekä ulkoilen koirani kanssa.

Mitä odotat tulevalta kesältä?

Odotan, että se vihdoin alkaisi!

Lue myös

Lemminkäinen rakentaa Turun ammattikorkeakoulun kampuksen

Lemminkäinen rakentaa Turun ammattikorkeakoulun kampuksen

Lemminkäinen Talo Oy ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy ovat sopineet Turun ammattikorkeakoulun Kupittaan kampuksen rakentamisesta Turkuun. Rakennustyöt alkavat vuoden 2017 lopulla ja päättyvät alkuvuonna 2020. Osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen arvoa julkisteta.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulija vastaa turvallisuudesta

Viikon vastaantulija vastaa turvallisuudesta

Heippa! Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 23.5.

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 23.5.

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 9.5.! Ilta alkaa seurustelulla sekä FC Interin ja TUTO Hockeyn kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–PS Kemi -otteluun Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma