Viikon vastaantulija Jennifer saa energiaa lapsista

Viikon vastaantulija Jennifer saa energiaa lapsista

Hei, kuka olet ja mitä teet?

Olen Jennifer Brazier ja hoidan lapsia omistamassani yksityisessä ryhmäperhepäiväkodissa TriviumCityssä. Minun lisäkseni meillä työskentelee myös toinen englantilainen lastenhoitaja sekä Barcelonasta kotoisin oleva lastentarhanopettaja. Hoitolapsia on yhteensä kaksitoista, joista nuorin on puolitoistavuotias ja vanhin viisivuotias.

Millainen on tyypillinen aamu työpaikallasi?

Kun lapset saapuvat, he syövät ensin aamupalan, jonka jälkeen meillä on aamupiiri. Aamupiirissä käydään laulun ja leikin avulla läpi esimerkiksi viikonpäiviä tai säätä ja katsotaan, keitä on paikalla. Kaikki aktiviteetit ovat englannin kielellä.

Mikä on työssäsi palkitsevinta?

Lasten kanssa oleminen ja heidän iloisuutensa on parasta. Tylsiä päiviä ei ole. Kovinkaan monessa paikassa ei varmasti saa työpäivän aikana yhtä monta halia kuin meillä! Muidenkin olisi hyvä ottaa tässä asiassa lapsista mallia.

Mistä saat virtaa työpäiviisi?

Saan virtaa lapsista. Heistä välittyy loputon energia, ja positiivisuus tarttuu.

Kun muistelet viime vuotta, mikä on paras muistosi vuoden varrelta?

Joulut ovat aina ihanaa aikaa. Joulujuhlissa on erityinen tunnelma, kun perheet kokoontuvat yhteen, ja lapset saavat ylpeinä esiintyä heille ja esitellä askartelujaan. Oikeastaan jokaisessa päivässä on jotain ihanaa muisteltavaa.

Millaisia uuden vuoden lupauksia olet tehnyt?

Pyrimme lisäämään lasten liikunnallisuutta. Tutkimme erilaisia liikuntatapoja, joilla saada lapset liikkumaan enemmän. Kävelemme paljon, tasapainoilemme, kiipeilemme ja harrastamme vapaata liikkumista. Kupittaan puistossa on upeat liikuntamahdollisuudet lapsille ja pyrimme käymään siellä mahdollisimman usein.

Lue myös

Maaria Rahikainen Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi

Maaria Rahikainen Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi

OTM Maaria Rahikainen on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen yhtiölakimieheksi. Hän vastaa muun muassa transaktioiden ja sopimusten lainmukaisuudesta sekä yhtiön riskinhallinnasta. Rahikainen kuuluu myös yhtiön johtoryhmään.

Lue artikkeli
Uutinen
Aikakapseleita ja uhrilahjoja

Aikakapseleita ja uhrilahjoja

Vielä tässä vaiheessa työnimellä Vierailu- ja innovaatiokeskus tunnetun rakennuksen peruskivi muurattiin 11.1.2017 tänne Turku Science Parkiin. Juhlallisin menoin suoritettava peruskivenmuuraus tarkoittaa tilaisuutta, jossa rakennuksen perustuksiin muurataan metallilieriö. Lieriön sisälle laitetaan mm. peruskirja, kolikoita ja päivän sanomalehti....

Lue artikkeli
Blogi
Vierailu- ja innovaatiokeskuksen peruskivi muurattiin:  World Trade Center Turku muuttaa Turku Science Parkin alueelle

Vierailu- ja innovaatiokeskuksen peruskivi muurattiin: World Trade Center Turku muuttaa Turku Science Parkin alueelle

Vierailukeskuksen peruskivi muurattiin 11.1. perinteikkäin menoin. Samalla julkistettiin uusi, kansainvälisesti merkittävä yhteistyökumppani. World Trade Center Turku ja sen toiminta siirtyy Turku Science Parkin alueelle vuoden 2018 alusta siten, että rakenteilla oleva vierailu- ja innovaatiokeskus on sen kiintopisteenä. Vierailukeskus ja sen välittömässä...

Lue artikkeli
Uutinen