Viikon vastaantulija Kaisa työskentelee kesällä aulapalveluissa

Viikon vastaantulija Kaisa työskentelee kesällä aulapalveluissa

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

Olen uusi aulapalvelutyöntekijä Kaisa Palomäki ja tulin tänne kesätuuraajaksi aulapalvelujen lomien ajaksi. Aloitin toukokuun alussa TriviumCityssä ja nyt olen harjoitellut myös BioCityn aulassa työskentelyä. Olen kotoisin Lahdesta, josta muutin Naantaliin kaksi vuotta sitten. Opiskelen tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulussa Lemminkäisenkadulla ja valmistun ensi vuoden joulukuussa. Minua kiinnostaa palveluliiketoimintaan suuntautuminen.

Miten olet viihtynyt uudessa työssäsi?

Olen viihtynyt hyvin, sillä tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa heitä erilaisissa tilanteissa.

Oletko jo ehtinyt tutustua Science Parkin alueeseen ja mikä on suosikkipaikkasi?

Kaikki Science Parkin rakennukset eivät ole vielä minulle tuttuja, joten suosikkipaikkaakaan ei ole ehtinyt muodostua. Suosikkialueeni Turussa on jokiranta ja sen ympäristö, joka on todella kaunis.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Minulla on vuoden ikäinen kääpiöpinseri, jonka kanssa lenkkeilen. Käyn myös säännöllisesti kuntosalilla. Vapaa-aikanani matkustan usein kotiseudulleni Lahteen.

Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

Suunnitelmissa on kahden viikon lomamatka Kyprokselle. Lisäksi olisi tarkoitus käydä Ruisrockissa sekä vierailla Porvoon vanhassa kaupungissa ja Hangossa.

Lue myös

Lounaalla Turku Science Parkissa: pikaruokaa Subwayssa

Lounaalla Turku Science Parkissa: pikaruokaa Subwayssa

Lounaalla Turku Science Parkissa -sarjassa syötiin Intelligatesta DataCityyn huhtikuun lopulla muuttaneessa Subwayssa. Lounasta lähdettiin testaamaan poikkeuksellisesti melkein koko Teknologiakiinteistöjen henkilökunnan voimin.

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija Teija vie Turkua elokuvamaailmaan

Viikon vastaantulija Teija vie Turkua elokuvamaailmaan

Kuka olet ja mitä teet täällä Turku Science Parkissa? – Olen Teija Raninen, kehittämispäällikkö Turku Science Park Oy:ssä sekä elokuvakomissaari Länsi-Suomen Elokuvakomissiossa. Turku Science Parkissa vedän Experience Industries -tiimiä, johon liittyvät elokuvat ja pelit, elokuvamatkailu ja matkailun kehittäminen sekä vierailu- ja innovaatiokeskus Joki....

Lue artikkeli
Blogi
Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma kiinnosti jälleen urheilun ystäviä

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtuma kiinnosti jälleen urheilun ystäviä

Tiistaina 23.5. järjestettiin jälleen suosittu Sporttia parhaalla paikalla -ennakkotapahtuma. Maunon ravintolasali täytyyi äärimmilleen urheilun ystävistä, kun FC Inter ja TUTO Hockeyn edustajat kertoivat joukkueiden kuulumisia. Illan päätteeksi herkuteltiin ravintola Maunon burgereilla ja virvokkeilla, jonka jälkeen siirryttiin Veritas stadionille...

Lue artikkeli
Uutinen