Viikon vastaantulija Markus: urheiluhierontaa DataCityssä

Viikon vastaantulija Markus: urheiluhierontaa DataCityssä

Kuka olet ja mitä teet täällä?

– Olen Markus Wallenius ja toimin urheiluhierojana DataCityssä.

Kuka tämä pieni seuralainen on?

– Toimistolla minulla on mukana 7-viikkoinen Julius, saksanpaimenkoiran ja huskyn pentu. Se on täällä nyt mukana, kun se on vielä niin pieni, mutta aina varmistan ensin asiakkaalta, että sopiiko se.

Miten kauan olet työskennellyt täällä?

– Aloitin hierojana DataCityssa virallisesti syyskuun alussa, mutta se on vain puolikas totuus, jos sitäkään, sillä olen toiminut hierojana jo 30 vuotta. Viime vuoden lopussa minulle tarjottiin mahdollisuutta astua ohjaksiin, kun paikan edellinen yrittäjä tarvitsi itselleen pikaisesti sijaista. Otin haasteen vastaan ja hoidin sovitut ajanvaraukset, pidin kesäloman ja aloitin oman toiminnan. Olin ajatellut pistää vastaanoton pystyyn kotiini, mutta tämä on paljon parempi vaihtoehto. Nyt työpaikka ja koti pysyvät erillään.

Onko itselläsi urheilutaustaa?

– Kyllä vain, jo nuorena olin kiinnostunut monipuolisesti urheilusta. Hyllystä löytyvät kansallisen tason mitalit judosta, jalkapallosta, jääkiekosta, nyrkkeilystä, voimannostosta ja kehonrakennuksesta.

Miten alkoi urheiluhierojan urasi?

– 15-vuotiaana päätin, että sitten kun urheilu-ura on ohi, haluan jollain tapaa kuitenkin jatkaa liikunnan parissa. Toinen, mitä halusin tehdä, oli matkustaa. Yhdistin nämä ja lähdin kiertämään hierojana ammattipyöräilytallien mukana pitkin maailmaa. Olimme liikkeellä 200 viikkoa vuodesta ja reitti kulki Kittilästä Kap Kaupunkiin ja Kiinasta Jamaikalle. Kerran minut pyydettiin kahden päivän varoitusajalla lähtemään kolmeksi kuukaudeksi Etelä-Amerikkaan. Lopulta se reissu vei puoli vuotta. Tälläkin hetkellä pitäisi suunnitelmien mukaan olla Torontossa, mutta tuossa nyt nukkuu minun Toronton matkani, eli Julius-koira pitää minut nyt kotimaassa.

Miten ole viihtynyt Turku Science Parkin alueella?

– Mielestäni tämä on loistava paikka yritystoiminnalle. Alueella on tuhansia ihmisiä, jotka painavat päivät istumatyötä, joten kyllä täällä materiaalia riittää.  Nykyään urheilijat ovat enemmänkin harrastus, sillä hierontaan tulevat ihan tavalliset ihmiset.

Mitä sanoisit hierontaan tuleville?

– Sanon asiakkaille aina, että kun tuosta ovesta astuu sisään, pitää puhelin laittaa kiinni. Asiat odottavat kyllä hieronnan ajan oven ulkopuolella. Itsekin pidän puhelimen kiinni, kun minulla on asiakas. On suorastaan eettisesti arveluttavaa, jos ihminen on tullut luokseni hierottavaksi ja minä vastailen käynnin aikana kännykkään. Minut saa kyllä kiinni, jos tahtoo. Haluan antaa asiakkaille aina itsestäni 110 prosenttia, mikä tarkoittaa, että mitään kylpylöistä tuttua hypistelyä täällä ei tehdä. Panostan ennemmin laatuun kuin volyymiin.

Kerro vielä yhteystietosi hieronnasta kiinnostuneille!

– Minulle voi varata ajan hierontaan puhelimitse numerosta 040 144 3142 ja sähköpostitse osoitteesta wallenius.markus(a)gmail.com. Vastaan puhelimeen varmimmin aamupäivisin ennen yhtätoista, ja sen jälkeen voi lähestyä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tervetuloa!

Mukavaa viikonloppua Markus ja Julius!

Lue myös

OP Turun Seutu avaa toimipisteen BioCityyn 28.9.

OP Turun Seutu avaa toimipisteen BioCityyn 28.9.

OP Turun Seutu avaa keskiviikkona 28.9. uuden toimipisteen Turun BioCityyn. Uusi toimipiste sijaitsee katutasossa BioCityn aulassa. Toimipiste palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita monissa pankki- ja vakuutustarpeissa vaihtuvien ajankohtien ja teemojen mukaan.

Lue artikkeli
Uutinen
Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 19.10. Tulevaisuuden työt ja työympäristöt

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 19.10. Tulevaisuuden työt ja työympäristöt

Työn luonne ja työympäristöt ovat jatkuvassa muutoksessa. Mitkä asiat säilyvät ja mitkä muuttuvat tulevaisuuden työmarkkinoilla? Millaista osaamista tarvitaan? Entä miten työympäristöt kehittyvät? Tule mukaan verkottumaan ja kuulemaan puheenvuoroja alan asiantuntijoilta! Paikalla ovat Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen Johanna Ollila sekä...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Fondia muutti ElectroCityyn

Fondia muutti ElectroCityyn

Lakipalveluyritys Fondia muutti ElectroCityyn syyskuun alussa. Yrityksen 90 neliömetrin avara toimistotila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Tilaan kuuluu kaksi yhdistettävissä olevaa lasiseinäistä neuvotteluhuonetta, työpistetila sekä avokeittiö.

Lue artikkeli
Uutinen