Viikon vastaantulija Matilda antaa vinkkinsä aloittelevalle kuntoilijalle

Viikon vastaantulija Matilda antaa vinkkinsä aloittelevalle kuntoilijalle

Hei, kuka olet ja mitä teet täällä Triviumissa?
Olen Matilda Virtanen ja työskentelen Elixia Triviumin asiakaspalvelussa. Huolehdin asiakkaista ja pidän kuntosalin tilat puhtaina. Elixiassa on aina asiakkaille hyvä vastaanotto sekä siistit salit treenata. En ole vielä ohjannut täällä tunteja, mutta pitäisin mielelläni Les Mills -tunteja tai joogaa. Les Millsin tunteihin lukeutuvat esimerkiksi Body Combat ja Body Pump. Tunnit ovat aina tietyn konseptin mukaisia, jolloin asiakas tietää, mitä saa ja pystyy kehittymään ohjelman tason noustessa haastavammaksi. Toisaalta ohjaisin mielelläni mitä vain, sillä pidän ohjaamisesta niin paljon, ettei tunnin kuvauksella sinänsä ole väliä.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta on, kun tuntee kuuluvansa tähän liikunnalliseen työyhteisöön. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minun juttuni ja haluan jakaa hyvää oloa myös asiakkaille. Työympäristö Elixiassa on myös ihana! En ole aiemmin työskennellyt paikassa, jossa on näin hyvä tiimi.

Anna vinkkisi aloittelevalle kuntoilijalle!
Ota rauhallisesti ja etsi tietoa treenaamisesta sekä ruokavalioista tai hanki personal trainer, jos haluat tehdä salitreeniä. Ryhmäliikuntatunnit ovat myös hyvä tapa aloittaa, sillä ohjaajalta saat asiantuntevaa tietoa siitä, miten tehdä liikkeet oikein. Ole avoin erilaisille liikuntamuodoille ja kokeile rohkeasti, sillä et voi etukäteen tietää, mistä tulet tykkäämään. Tärkein vinkkini sekä aloitteleville, että jo tottuneille liikkujille on, että tee sitä, mistä tykkäät!

Millaista hyötyliikuntaa itse harrastat?
Kävelen aina portaat sekä useimmiten kaikki työmatkat. Muutenkin suosin kävelemistä, sillä Turussa välimatkat ovat suhteellisen lyhyet. Kannan itse myös kauppakassini, enkä anna niitä miehen kannettavaksi!

Onko jo kevättä ilmassa? Miten se vaikuttaa liikuntatottumuksiisi?
Kyllä on! Kevään tulo ei liikkumiseeni sinänsä vaikuta, sillä liikun paljon myös talvella. Keväällä ja kesällä tykkään kuitenkin mennä useammin luontoon liikkumaan ja käyttää ulkokuntosaleja, joita löytyy eri puolilta Turkua. Myös harrastamani crossfitin treenejä pidetään ilmojen lämmetessä ulkona.

Lue myös

Laskiaistapahtumassa ulkoiltiin kevätauringossa

Laskiaistapahtumassa ulkoiltiin kevätauringossa

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti ystävänpäivänä 14.2. laskiais- ja työhyvinvointitapahtuman Kupittaan luistelumadolla. Aurinkoisesta ilmasta ja hyvästä seurasta oli tullut nauttimaan liki 200 osallistujaa, ja luistelurata täyttyi innokkaista ulkoilijoista. Myös ravintola Maunon hernekeitto ja laskiaispullat maistuivat raikkaassa ulkoilmassa....

Lue artikkeli
Uutinen
Sporttia parhaalla paikalla: salibandy-ilta

Sporttia parhaalla paikalla: salibandy-ilta

Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumat jatkuvat maaliskuun alussa, ja mukaan saadaan uutena lajina salibandy! Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, TPS salibandyn ja FC TPS:n järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -salibandyiltaan 1.3. Ilta alkaa seurustelulla sekä joukkueiden kuulumisilla ja huipentuu salibandyliigan otteluun TPS - EräViikingit...

Lue artikkeli
Tapahtuma
China Jade - DataCityn kiinalainen ravintola

China Jade - DataCityn kiinalainen ravintola

DataCityn kiinalainen ravintola China Jade on monen suosikkilounasravintola Turku Science Parkin alueella. Testilounaalle lähtivät Marko, Maaria ja Noora, joista kahdelle viimeksi mainituista käynti China Jadessa oli aivan ensimmäinen. Marko on lounastanut ravintolassa useasti vuosien varrella.

Lue artikkeli
Blogi