Viikon vastaantulija Minna markkinoi the Firmassa

Viikon vastaantulija Minna markkinoi the Firmassa

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Minna Kankaala ja toimin the Firmassa markkinointipäällikkönä. Täällä ICT-Cityssä on meneillään insinöörikoulutuksen kehittämisen CDIO-konferenssi, jossa minä ja muita Firman työntekijöitä olemme olleet mukana seminaareissa ja työpajoissa osallistujien IT-tukena.

Hetkinen, firma nimeltä Firma?
Juuri näin! The Firma on Turun ammattikorkeakoulun alaisuudessa toimiva projektioppimisympäristö, missä tehdään oikeiden asiakkaiden kanssa IT-projekteja. Nyt minua ja muita firmalaisia työllistää tämä nelipäiväinen konferenssi.

Entä konferenssi, mitä ja kenelle?
CDIO-konferenssin tarkoituksena on kehittää insinöörikoulutusta, osallistujina on opettajia eri maista. Osallistujia on noin 300 ja ohjelmassa on keynote-puheenvuoroja, työpajoja ja muuta mielenkiintoista, joissa keskustellaan opettamistavoista ja muista insinöörikoulutukseen liittyvästä asioista.

Mitä opiskelet?
Opiskelen ensimmäistä vuotta it-tradenomiksi, opiskelu tapahtuu suurelta osin täällä ICT-Cityssä. Olen tykännyt tosi paljon opiskelusta. Firmassa olen tehnyt monipuolisesti projekteja, muun muassa markkinointia ja graafista suunnittelun töitä. Kiinnostuin Firmasta ja päätin hakea sinne töihin jo opintojen alussa, vaikka alan kokemusta ei kauheasti ollutkaan ennestään. Itse tekeminen on opettanut tosi paljon.

Parasta juuri nyt?
CDIO-tapahtuma loppuu ja työharjoittelu loppui viime viikolla, eli nyt alkaa hieman rennompi kausi. Kesä menee silti Firmassa ja Turussa. Juhannuskin tulee jo ensi viikolla!

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Asun lähellä, joten tänne ICT-Cityyn pääsen nopeasti kävellen.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Erityistä lempparipaikkaa ei ole, ainakaan vielä! Eniten olen juuri täällä ICT-Cityssä ja käyn syömässä opiskelijaravintoloissa, niitä on onneksi monia tällä alueella.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Tutustukaa The Firmaan, se onnistuu helpoiten nettisivujen kautta! Kannattaa vilkaista, mitä palveluja tarjoamme ja mitä projekteja meillä on meneillään. Kannattaa ottaa yhteyttä, jos yhteistyöprojektit kiinnostavat!

Rentoa viikonloppua ja mukavaa kesää Minna!

Lue myös

Voita sauna- ja edustustila Circus käyttöösi!

Voita sauna- ja edustustila Circus käyttöösi!

Haluatko voittaa ElectroCityyn avautuvan sauna- ja edustustila Circuksen käyttöösi yhdeksi illaksi? Entä maistuisiko sinulle ja kaverillesi ilmainen lounas Maunossa?

Lue artikkeli
Uutinen
Vaihtelua tarjoava Aschan

Vaihtelua tarjoava Aschan

Intelligatessa, lähellä Kupittaan asemaa sijaitsevan Aschanin olemassaolo saattaa erityisesti Bio- ja DataCitysssä työskenteleviltä helposti unohtua, vaikka ei kannattaisi, sillä Aschan tarjoaa piristävää vaihtelua lounastarjontaan. Keväällä Aschan lisäsi lounasvaihtoehtoihinsa sushibuffetin, jota ei muista Turku Science Parkissa sijaitsevista ravintoloista...

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulijat: startup-yrittäjät Jukka ja Miikka

Viikon vastaantulijat: startup-yrittäjät Jukka ja Miikka

Keitä te olette ja mitä teette SparkUpissa? Olemme Jukka Kontulainen ja Miikka Lehtinen Leanor Oy:stä. Yrityksemme varsinainen tukikohta on Salossa, mutta olemme paljon myös Turussa ja tapaamme usein täällä SparkUpissa. On hyvä, että on tällainen paikka, jossa pystymme viipymään Turussa, sillä osa porukastamme asuu täällä ja osa Salossa.

Lue artikkeli
Blogi