Viikon vastaantulija Oscar soittaa rumpuja, saunoo ja sienestää

Viikon vastaantulija Oscar soittaa rumpuja, saunoo ja sienestää

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

Olen Oscar Sanchez ja toimin kiinteistönhoitajana Arkealla. Muutin Turkuun neljä vuotta sitten Espanjasta, pikkukaupungista nimeltään Plasencia. Vaimoni on puoliksi suomalainen ja puoliksi espanjalainen ja muutin hänen perässään Suomeen. Turku on juuri sopivan kokoinen kaupunki minulle. Olen aiemmin asunut myös isommissa kaupungeissa, kuten Caceresissa ja Madridissa sekä työskennellyt kuusi vuotta italialaisella jäätelötehtaalla Teneriffalla.

Miten olet päätynyt nykyiseen työhösi?

Sain nykyisen työpaikkani erään kaverini vinkin avulla. Olen ammatiltani kaivinkoneenkuljettaja, mutta voidakseni toimia siinä hommassa minun pitäisi kouluttautua suomen kielellä. Olen opiskellut suomea jonkin verran, mutta kielitaitoani pitäisi vielä parantaa. Tykkään kuitenkin tehdä töitä ulkona ja Arkea on hyvä firma työskennellä.

Mikä on parasta Turussa?

Suosikkipaikkojani Turussa ovat jokiranta ja Ruissalo. Pidän siitä, että täällä on metsä lähellä. Viihdyn luonnossa ja sienimetsässä. Turku Science Parkin alueella suosikkipaikkani on lounasaikaan ICT-Cityn ravintola. Suomalaisista ruuista minulle maistuu puuro tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

Miten vietät vapaa-aikaasi?

Harrastan musiikkia, jalkapalloa, koripalloa ja uintia sekä toisinaan lukemista suomen kielellä. Soitan rumpuja kavereiden kanssa ja haluaisin perustaa bändin. Pidän myös mökkeilystä ja saunomisesta. Perheeseemme kuuluu yksivuotias lapsi, joten vapaa-aikani kuluu nykyään suurimmaksi osaksi hänen kanssaan.

Vappu lähestyy, osallistutko perinteiseen vappuhulinaan?

Lapsemme syntymäpäivät osuvat juuri vapuksi, joten juhlimme niitä neljänkymmenen juhlavieraan voimin! Aiemmin olen osallistunut vapun juhlintaan perinteisin menoin. Suomalainen vappu on verrattavissa karnevaaleihin, joita esimerkiksi Teneriffalla järjestetään paljon.

Lue myös

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 23.5.

Sporttia parhaalla paikalla: futisilta 23.5.

Kiinnostaako jalkapallo hyvässä seurassa? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen, FC Interin ja TUTO Hockeyn järjestämään Sporttia parhaalla paikalla -futisiltaan 9.5.! Ilta alkaa seurustelulla sekä FC Interin ja TUTO Hockeyn kuulumisilla ja huipentuu FC Inter–PS Kemi -otteluun Veritas Stadionilla.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Viikon vastaantulija rakastaa akvarellimaalausta

Viikon vastaantulija rakastaa akvarellimaalausta

Hei! Kuka olet? Olen Kaija Söderlund.

Lue artikkeli
Blogi
Subway muuttaa DataCityyn

Subway muuttaa DataCityyn

Kupittaan Subway muuttaa DataCityn katutasoon. Ravintola toimi muuttoon asti Kupittaan rautatieaseman läheisyydessä Intelligaten kiinteistössä.

Lue artikkeli
Uutinen