Viikon vastaantulija: Pop Ice Company

Viikon vastaantulija: Pop Ice Company

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olenme Mikko Leino ja Lisa-Maria Junnila, toimimme Pop Ice Companyn yrittäjänä. Nyt olemme kaikki koossa: Olivia, Charlotta ja Venla ovat kesätöissä jätskimyyjinä. Meillä on siis polkupyörä, josta myymme jäätelöä ja muita kesäherkkuja.

Mistä idea jäätelöpyörään?
Kevättalvella aloimme pyörittelemään ideaa ja selvittelimme erilaisia vaihtoehtoja. Kevään kuluessa hankin tarvittavat luvat. Saimme loistavat tytöt mukaan työntekijöiksi ja olen tyytyväinen, että sain tarjota näille nuorille kesätyötä. Pyörä on malliltaan tavarapyörä ja pakastelaatikko pyörän etuosassa on tarkoitettu juuri tämäntyyppiseen kuljetukseen.

Miten olette päätyneet tänne Turku Science Parkiin?
Saimme mahdollisuuden varastoida pyörää täällä ja olemme tästä kiitollisia, sillä sijainti sopii meille. Tosin nyt pyörä nostetaan pakettiautoon, koska olemme lähdössä Hovirinnan rannalle Kaarinaan.

Mitä kaikkea pyörästä voi ostaa?
Meillä on täällä monenlaista jäätelöä: tuutteja, puffetteja, magnumeita ja mehujäätä. Suosituimpia ovat uutuudet ja isommat tuutit, esimerkiksi Jaffa-tuuttia menee paljon. Meillä on myös pikkusuolaista kuten sipsejä, sekä kylmiä juomia ja nyt uutuutena mansikoita.

Missä olette liikkuneet?
Olemme siellä, missä ihmisetkin ovat. Turun keskusta ja jokiranta ovat hyvää aluetta. Olimme viime viikonloppuna Keskiaikaisilla markkinoilla, ja juhannuksena olimme Kustavin lauttarannassa. Silloin meillä oli erikoisteema: tytöt olivat pukeutuneet Peppi Pitkätossuiksi. Keksimme kaikkea hauskaa!

Oletteko liikkuneet paljon täällä Turku Science Parkissa, onko jotakin suosikkipaikkaa täällä?
Ei oikeastaan, tämä alue on kesän tukikohta meille ja sijainti on loistava. Täältä pääsee nopeasti pyörää polkien kanssa jokirantaan ja keskustaan.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Tulkaa moikkaamaan ja tutustumaan meidän valikoimaan, kun näette pyörän liikkeellä!

Missä pyörä palvelee viikonloppuna?
Olemme mukana Ruisrock-etkoilla Vähätorilla. Muuten liikumme keskusta-alueella ja tapahtumissa sään mukaan. Toivotaan aurinkoista viikonloppua ja helteistä heinäkuuta!

Kiitos Mikko, Lisa-Maria, Olivia, Charlotta ja Venla ja hyvää jäätelökesää kaikille!

Lue myös

Kierros uudistuneeseen ElectroCityyn

Kierros uudistuneeseen ElectroCityyn

Haluatko nähdä, miltä suursaneerauksen läpikäynyt ElectroCity näyttää valmiina? Mitä kätkeytyy suljettujen ovien taakse kerroksiin, miltä näyttävät kiinteistön uudet kokoustilat ja minkälaisia juhlia kaupungin huikeimmalla terassilla varustetussa sauna- ja edustustila Circuksessa voisi järjestää? Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Whitestonelle uusitut tehoneliöt

Whitestonelle uusitut tehoneliöt

Turku Science Parkissa vuodesta 2012 toiminut digitoimisto Whitestone muutti saneerattuihin tiloihinsa DataCityyn. Yritys oli toiminut samassa reilun 200 neliömetrin toimistossa jo aiemminkin, mutta tarve päivittää 1980-luvulla rakennetun DataCityn talotekniikkaa synnytti ajatuksen koko tilan saneerauksesta.

Lue artikkeli
Uutinen
Arkea muutti ElectroCityyn

Arkea muutti ElectroCityyn

Arkea Oy tytäryhtiöineen muutti heinäkuun alussa ElectroCityyn. Yrityksen toimisto sijaitsi aikaisemmin Linnankadulla. ElectroCityssä Arkealla on käytössään 634 neliömetrin tilat A-portaan neljännessä kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen