Viikon vastaantulija Satu pitää Turku Science Parkin kansainvälisestä fiiliksestä

Viikon vastaantulija Satu pitää Turku Science Parkin kansainvälisestä fiiliksestä

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä BioCityssä?

Olen Satu Nurola ja toimin kauppiaana K-market BioCityssä jo viidettä vuotta.  Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä kymmenen henkilöä. Kun tauko on paikallaan tai nälkä yllättää, kannattaa ehdottomasti pistäytyä K-kaupassamme, sillä paistamme monta kertaa päivässä suolaista ja makeaa tuoreen take away -kahvin kanssa nautittavaksi. Meiltä saa myös keittolounasta, grillattua broileria sekä salaattibaarista salaattia.

Miten olet alun perin päätynyt kauppiaaksi?

Vanhempani ovat myös olleet kauppiaita, mutta en lähtenyt suoraan jatkamaan heidän uraansa. Tein välillä toimistotöitä, mutta veri veti suoran asiakaskontaktin pariin. Ensimmäinen kauppani oli pieni lähiökauppa Raisiossa Tikanmaalla, jossa toimin kauppiaana viiden vuoden ajan, vuodesta 2008 alkaen.

BioCityyn päädyin kauppiaaksi sattuman kautta liiketilan oltua pitkään tyhjänä. Ajellessani usein BioCityn ohi olin pistänyt merkille, että tässä olisi hyvä sijainti uudelle kaupalle. Selvitin, kuka tilaa vuokraa ja päädyinkin tänne kauppiaaksi. Kunnostimme tyhjän tilan tarkoituksiimme sopivaksi. Tilassa oli aiemmin toiminut Ruokavarasto, mutta se oli lopettanut jo vuonna 2006.

Mikä on työssäsi parasta?

Asiakkaat ovat ehdottomasti parasta! Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti Science Parkin alueella työssä käyvistä ja opiskelijoista, jotka liikkuvat näillä nurkilla päivittäin. Meillä on myös paljon vakituisia lounasasiakkaita. Jokainen työpäivä on erilainen, kahta samanlaista päivää ei ole.

Millaista on työskennellä Turku Science Parkin alueella?

Science Parkin alueella on kiva kansainvälinen fiilis ja positiivinen meininki, mistä pidän.

Mitkä ovat itsellesi varmat kevään merkit?

Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti aurinko ja tämä päivittäin lisääntyvä valoisuus.

Lue myös

Viikon vastaantulija: Kevät toi valmennuskurssilaiset BioCityyn

Viikon vastaantulija: Kevät toi valmennuskurssilaiset BioCityyn

BioCityssä ovat kevään myötä käynnistynyt muutamakin valmennuskurssi. Viikon vastaantulijaksi valikoitui kolmen nuoren miehen joukkio. Tuomas, Ville ja Miro tähtäävät kauppatieteiden opiskelijoiksi.

Lue artikkeli
Blogi
Etätyössä töissä

Etätyössä töissä

Ensimmäistä kertaa elämässäni olen työssä, jossa työni ei pääsääntöisesti ole sidottuna tiettyyn aikaan tai paikkaan. Viimeisen vuoden aikana olen voinut testata etätyöskentelyä, jonka hyödyistä on puhuttu jo pitkään. Heti alussa tuli selväksi, että etätyön tärkein edellytys on toimivat yhteydet ja laitteet. Itse näen tärkeimpinä hyötyinä työn ja vapaa-ajan...

Lue artikkeli
Blogi
Lounaalla Turku Science Parkissa: Vietnamilaisia ja thaimaalaisia makuja VG Wokissa

Lounaalla Turku Science Parkissa: Vietnamilaisia ja thaimaalaisia makuja VG Wokissa

BioCityssä avautui helmikuussa kaupungin neljäs VG Wok -ravintola. Lisäksi yksi ravintolan toimipisteistä sijaitsee Piikkiössä, joten Turun seudulla on otettu hyvin vastaan VG Wokin kasvisruokaan pohjautuva kansainvälinen makumaailma.

Lue artikkeli
Blogi