Viikon vastaantulija Tuija nauttii Uittamon sinisistä hetkistä

Viikon vastaantulija Tuija nauttii Uittamon sinisistä hetkistä

Mauno TriviumCityn palvelupäällikön, Johannan, siirtyessä Mauno ElectroCityyn uusien haasteiden pariin, Triviumissa tiskin takana lounasaikaan häärii asiakkaille ennestäänkin tuttu Tuija Pietiläinen-Hevonkorpi. Tuija tunnetaan myös Uittamo paviljongin emäntänä kesäaikaan.

Hei, millainen on tyypillinen työpäiväsi täällä Triviumissa?
Vastaan tämän kevään ajan Mauno TriviumCityn lounastarjoilusta ja katson, että homma toimii. Lisäksi hoidan Mauno Skyn kokoustarjoilut ja toimistotilohin tilatut tarjoilut, kuten kahvitukset ja hedelmät. Minuun saa tarvittaessa yhteyden sähköpostitse tuija@mauno.fi.

Työskentelet kesäaikaan Uittamo paviljongissa. Miten ja milloin teidän yhteinen historianne alkoi?
Uittamo paviljonki siirtyi Manu Events Oy:lle vuoden 2015 alusta. Minua pyydettiin paviljongin emännäksi sekä tekemään paikasta Manu Eventsin konseptin näköinen ravintola. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, jossa sekä ruoka että tilat ja palvelut toimivat mahdollisimman hyvin, jokaista asiakasta huomioiden. Pienen organisaation on helpompi reagoida asiakkaan toiveisiin kuin ison.

Miten työpäivät poikkeavat toisistaan Triviumissa ja Uittamolla?
Triviumissa hoidamme lounastarjoilun arkipäivisin lähes ympäri vuoden. Uittamo paviljonki sen sijaan on tilausravintola, joka on auki vapusta elokuulle asti. Siellä järjestetään esimerkiksi häitä, syntymäpäiviä ja yritysjuhlia. Tarjoilemme myös lounasta juhannuksesta elokuun ensimmäiselle viikolle. Ympäristöltäänkin ravintolat ovat aivan erilaiset. Uittamolla ympäristö on kesällä niin upea, että jos kauniimman ravintolan Turusta löydät, hae minutkin katsomaan!

Milloin Uittamo paviljonki taas aukeaa ja mitä siellä tapahtuu?
Avaamme vappupäivänä 1.5. vappubrunssilla. Äitienpäivälounasta tarjoilemme sunnuntaina 14.5. Kesäaikaan pääsee pyörähtämään vaikka joka perjantai- ja sunnuntai-ilta tanssilavalla. Tulevan kesän tapahtumat kruunaa Muinaistulien yö, jolloin on tarjolla herkullinen grillimenu. Lisää tapahtumista ja tulevasta ohjelmistosta kertoo Maunon myyntipalvelu, josta kannattaa hyvissä ajoin varata myös paikat vappubrunssille ja äitienpäivälounaalle.

Mikä on oma suosikkisi Mauno-ravintoloista ja miksi?
Sanomattakin selvää, että se on Uittamo paviljonki. Uittamo on miljöönä ainutkertainen ja ravintolan konsepti aivan erilainen kuin muissa Mauno-ravintoloissa. Uudistettu ja idyllinen Uittamo paviljonki on juhlapaikka, missä saamme mitkä tahansa juhlat onnistumaan. Näköala ravintolasta avautuu meren ylle, mikä luo perspektiiviä aivan eri tavalla kuin esimerkiksi jokirannan laivoista Aurajokea katsellessa. Kauneimpia ovat siniset hetket, kun koko merellinen maisema värjäytyy sinertäväksi. Niistä saamme nauttia heinäkuun lopulta elokuun puoliväliin asti.

 

Lue myös

Yrityskylä muutti ElectroCityyn

Yrityskylä muutti ElectroCityyn

Yrityskylä Varsinais-Suomi muutti Turun keskustasta Science Parkin alueelle vuodenvaihteessa. Yrityskylän reilu 480 neliömetrin tilat sijaitsevat ElectroCityn katutasossa. Kuudesluokkalaisia varten tilaan on pystytetty 17 yrityksen ja keskusaukion muodostama pienoiskaupunki. Tila on kevätlukukaudella 2017 myös yhdeksäsluokkalaisten käytössä. Yrityskylä...

Lue artikkeli
Uutinen
Wisiossa yhdistyvät opiskelu ja yrittäjyys

Wisiossa yhdistyvät opiskelu ja yrittäjyys

Turun ammatti-instituutin Lemminkäisenkadun yksikössä DataCityssä on avattu yrittäjyyden oppimisympäristö Wisio. Uudet tilat saneerattiin DataCityn A-portaan katutasoon, jossa ammatti-instituutilla onkäytössään yli 400 neliömetriä tilaa. Tilan arkkitehtisuunnittelun on toteuttanut Arosuo arkkitehdit.

Lue artikkeli
Uutinen
Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa laskiaistapahtumaan 14.2.

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen järjestämään laskiaistapahtumaan tiistaina 14.2. klo 11.00 - 13.00 Kupittaan luistelumadolle! Vietä raikas lounastauko luistellen ja ulkoillen hyvässä seurassa Kupittaanpuistossa. Luistelumadon lähettyvillä on tarjolla on Ravintola Maunon hernekeittoa sekä laskiaispullia, joita on saatavilla koko tapahtuman ajan....

Lue artikkeli
Tapahtuma