Viikon vastaantulijan, Annen, puoleen voit kääntyä pankkiasioissa

Viikon vastaantulijan, Annen, puoleen voit kääntyä pankkiasioissa

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä BioCityssä?

Olen Anne Venho ja työskentelen OP Turun seudun BioCityn toimipisteellä asiakkuuspäällikkönä. Toimipisteemme BioCityssä avattiin puolisen vuotta sitten, syyskuun lopussa. Kaikissa pankkiasioissa pääsee pisteellämme alkuun, ja jatko järjestyy sen mukaan, millaisia toimenpiteitä asian hoitaminen vaatii. Ajanvarauksella pääsee asioimaan esimerkiksi rahoitus-, vakuutus- ja sijoitusasiantuntijoiden tai yrityspuolen neuvonantajien kanssa.

Kerro hieman toimenkuvastasi?

Olen toimipisteellämme valmiina ottamaan asiakkaita vastaan. Hankin myös eri alojen asiantuntijoita paikalle sopimuksen mukaan. Päivittäin meillä asioi muutamia asiakkaita. Työpäiväni ovat eripituisia, mutta varmimmin olen paikalla klo 11.00-14.00 tai sovitusti. Neuvottelut onnistuvat ajanvarauksella klo 8.00-20.00, kuten muissakin OP:n konttoreissa ja verkkopalvelussa.

Mikä on parasta työssäsi?

Asiakkaat ovat parasta! Lisäksi päivät ovat hyvin erilaisia. Tämä BioCityn piste on omanlaisensa muihin verrattuna, sillä olemme valmiiksi asiakkaiden keskellä, valmiina ottamaan vastaan olevat ja tulevat. On aina mukavaa, kun asiakkaat huomaavat meidät asioidessaan BioCityssä ja saavatkin samalla jonkin pankkiasiansa helposti ja näppärästi hoidettua. Positiivista palautetta on tietysti aina kiva kuulla.

Mikä on Turku Science Parkin alueella työskentelyssä erityistä ja mikä on suosikkipaikkasi alueella?

On piristävää, että Science Parkin alueella liikkuu eri ammattialojen ihmisiä, yrittäjiä, työssäkäyviä ja opiskelijoita. Myös kansainvälisyys on positiivinen asia. Science Park on miljöönä valoisa. Pidän myös toimipisteemme modernista ulkoisesta olemuksesta. Suosikkipaikkani alueella on ElectroCityn Mauno, josta myös hieman myöhäisempi lounastaja ehtii saamaan lounasta.

Elämme taas pääsiäisaikaa. Onko sinulla jotain pääsiäisperinteitä?

Lapsenlapset ovat käyneet perinteisesti meillä virpomassa. Pääsiäiseeni kuuluvat tietysti myös pääsiäismunat ja mämmi vaniljakastikkeella!

Lue myös

16 vuotta suomalaista kiinteistömarkkinaa, osa III

16 vuotta suomalaista kiinteistömarkkinaa, osa III

Miten kiinteistömarkkina muuttuu? Asiakkaasta on pakko tulla ajan mittaan kuningas. Digitalisaatio aiheuttaa sen, että tarvittavien tilojen määrä vähenee, mikä johtaa kovenevaan kilpailuun. Liiketilojen määrä tulee vähenemään huomattavasti, kun verkkokaupat jylläävät sekä valikoimissa että hinnoissa. Kaupoista muodostuu pelkästään showroom -tyyppisiä...

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija Virpi pitää ihmiset kunnossa

Viikon vastaantulija Virpi pitää ihmiset kunnossa

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä?

Lue artikkeli
Blogi
Elokuva-avustajakuvaukset BioCityssä 28.4.

Elokuva-avustajakuvaukset BioCityssä 28.4.

Haluatko valkokankaalle? Länsi-Suomen elokuvakomissiolla on elokuva-avustajarekisteri, johon voi liittyä kuka tahansa elokuva-avustamisesta kiinnostunut. Avustajat toimivat taustanäyttelijänä erilaisissa kohtauksissa. Joskus avustajan rooliin saattaa kuulua myös vuorosanoja.

Lue artikkeli
Tapahtuma