Viikon vastaantulijana Datacityn hampaan Tommi

Viikon vastaantulijana Datacityn hampaan Tommi

Hei, kuka olet ja mitä teet täällä?
– Olen Tommi Pietilä, hammaslääkäri ja Datacityn hampaan toimitusjohtaja.

Datacityn hammas kuulostaa aivan siltä, kuin se olisi suunniteltu tänne!
– Juu, isälläni oli toimisto DataCityssä ja sitä kautta tämä paikka oli minulle tuttu, kun ajatus oman vastaanoton aloittamisesta syntyi vuonna 2000. Vuonna 2001 DataCityn hammas aloitti toimintansa täällä.

Olette siis aina toimineet DataCityssa?
– Kyllä. Toimimme pitkään katutasossa, mutta viime huhtikuussa muutimme B-portaaseen. Neljäs kerros on osoittautunut paljon katutasoa rauhallisemmaksi ja ihmiset ovat löytäneet hyvin uuden paikan.

Näkyykö sijainti Turku Science Parkin alueella jotenkin asiakaskunnassa?
– Kyllähän se näkyy. Arviolta 75 prosenttia asiakkaista tulee tältä alueelta. Varsinkin työterveyshuollon kautta voisi tulla enemmänkin asiakkaita, sillä harva työnantaja tarjoaa hammaslääkäripalveluja osana työterveyshuoltoa. Hammashoito on kuitenkin verovähennyskelpoista, se on työntekijälle verovapaa etu ja se lisää huomattavasti työhyvinvointia.

Vieläkö ihmiset pelkäävät hammaslääkärissä käyntiä?
– Kyllä valitettavasti moni pelkää. Meillä kuitenkin suhtaudutaan asiaan ymmärtäväisesti ja vastaanotolla toimitaan rauhallisesti, joten pelko on turha. Olemme alusta asti huolehtineet siitä, että hoitoympäristö on viihtyisä ja turvallinen.

Miten teihin saa parhaiten yhteyden?
– Ajanvaraus onnistuu helpoiten nettisivujemme kautta, osoitteessa www.datacitynhammas.com. Useimmiten vastaanottoaika pystytään järjestämään jo seuraavalle viikolle ja akuutit ajat hoidetaan niin pian kuin mahdollista. Lisäksi meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta info@datacitynhammas.com tai puhelimitse numerosta (02) 241 0441.

 

Lue myös

Lounaalla Turku Science Parkissa: kotiruokaa Snack-Cityssä

Lounaalla Turku Science Parkissa: kotiruokaa Snack-Cityssä

DataCityssä nälkäisiä lounastajia palvelee Turun ammatti-instituutin kaksi ravintolaa sekä kahvila. Lounaskriitikot Jari, Marko ja Noora suuntasivat tällä kertaa B-portaan aulan Snack-Cityyn, joka on toiminut lounasravintolana 90-luvun alusta, aina DataCityn valmistumisesta lähtien.

Lue artikkeli
Blogi
Pysäköintimuutoksia Turku Science Parkissa 10.10. alkaen

Pysäköintimuutoksia Turku Science Parkissa 10.10. alkaen

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskuksen työmaan perustustyöt aloitetaan maanantaina 10.10, mikä aiheuttaa muutoksia varsinkin ICT-Cityn ja DataCityn pysäköintijärjestelyihin.    ICT-Cityn pysäköintihalli Osa ICT-Cityn perällä olevista pysäköintipaikoista suljetaan työmaan alta maanantaina 10.10. ja puomit saattavat olla myös hetkittäin pois...

Lue artikkeli
Uutinen
4Pharma muutti ElectroCityyn

4Pharma muutti ElectroCityyn

Tiedonhallinnan ja statistiikan asiantuntijayritys 4Pharma muutti ElectroCityyn syyskuun alussa. Yrityksen uudet 187 neliömetrin toimitilat sijaitsevat kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen