Viikon vastaantulijana Mauno TriviumCityn Johanna

Viikon vastaantulijana Mauno TriviumCityn Johanna

Hei, kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Johanna Laukkanen ja toimin Mauno TriviumCityn ja Mauno Skyn palvelupäällikkönä. TriviumCityssä on päivittäin vaihtuva runsas buffetlounas tarjolla klo 11.00-13.00. Ravintolatiloja vuokrataan myös yksityiskäyttöön ja Mauno Skyn saunatilat sopivat myös kokous- ja edustuskäyttöön. Lisäksi toimitamme kokoustarjoiluja kiinteistössä sijaitseviin toimistoihin sekä sauna- ja edustustiloihin.

Mikä on työssäsi mielenkiintoisinta?

Mielenkiintoisinta on asiakasläheinen työskentely. Suurin osa asiakkaista on päivittäin lounastavia kanta-asiakkaita, jotka tulevat samasta talosta ja ovat tulleet tutuiksi, koska paikka on pieni ja asiakaspalvelu läheistä.

Kerro jokin lähtemättömästi mieleesi painunut muisto työmaaltasi.

Alkukesästä oli Turun linnan puistossa kansainvälinen The Shift -tapahtuma, jonka promootiotilaisuus järjestettiin TriviumCityssä cocktailtilaisuutena. Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka tuttu ravintolatila muuntui teemaan sopivan sisustuksen, valaistuksen ja musiikin myötä aivan toisenlaiseksi. Tilasta sai todella tunnelmallisen ja juhlavan.

Anna vinkkisi onnistuneeseen pikkujoulutarjoiluun.

Tilaa tarjoilut Mauno cateringista, niin saat takuuvarmasti onnistuneet pikkujoulut! Juhlien järjestäjänä voit näin itse keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun ja huolettomaan pikkujoulun viettämiseen, eikä tarvitse illan mittaan jännittää, miten tarjoilupuoli pelaa.

Mitä odotat eniten joulunvietossa?

Odotan eniten sitä, kun saan viettää joulua kaksivuotiaan lapsenlapseni kanssa ja nähdä pienen lapsen jouluintoa.

 

Lue myös

Fölin liikkuva myyntipiste tulee jälleen Turku Science Parkiin

Fölin liikkuva myyntipiste tulee jälleen Turku Science Parkiin

Fölin liikkuva myyntipiste vieraili Turku Science Parkin alueella lokakuussa. Palvelulle oli selvästi kysyntää, ja alueella työskentelevät toivoivat Fölin vierailua myös uudelleen. Bussikortin osto ja lataus on nyt entistä vaivattomampaa, sillä liikkuva myyntipiste vierailee alueen viidessä kiinteistössä 28.11. – 2.12.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulijoina ovat Jussi Pullola ja Hanna Pitkänen Vere Oy:stä

Viikon vastaantulijoina ovat Jussi Pullola ja Hanna Pitkänen Vere Oy:stä

Hei! Mitä te täällä teette? Olemme Jussi ja Hanna Vere Oy:stä, ja avasimme hiljattain uuden toimiston Turkuun TriviumCityyn.

Lue artikkeli
Blogi
Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Kuinka lisätä hyvinvointia työssä?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Kuinka lisätä hyvinvointia työssä?

Mietitkö, miten omaa hyvinvointia voi edistää niin töissä kun vapaa-ajalla? Miten koostaa järkevästi päivän ateriat? Mistä motivaatiota kuntosalille tai lenkkipolulle työpäivän jälkeen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuullaan vastauksia Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa keskiviikkoaamuna 14.12. Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja...

Lue artikkeli
Tapahtuma