Viikon vastaantulijana täydennyskoulutussuunnittelija Sari Koski

Viikon vastaantulijana täydennyskoulutussuunnittelija Sari Koski

Viikon vastaantulijana on tällä kertaa Sari Koski Turun yliopiston Brahea-keskuksen kehittämispalveluista.

Moi! Mitä kuuluu?

Hyvää kuuluu. Meillä on alkamassa ja suunnitteilla mielenkiintoisia hankkeita. Kehitämme muun muassa yhteistyössä TRC:n kanssa opetustoimen henkilöstölle uudenlaista vuosisuunnittelutyömallia. Vuosisuunnittelutyömalli on tietoteknisen työkalun sisältävä toimintamalli jonka avulla osallistetaan opetustoimen henkilöstö sekä lasten vanhemmat osaksi päätöksentekoa.

Kuulostaa kiinnostavalta! Miten se käytännössä toimii?

Yhteistyöllä vanhempien kanssa pyritään samaan myös lapset sisällön tuottajina mukaan vuosisuunnitteluun, sekä sen toteuman seurantaan. Projekti on alkanut tänä syksynä ja on nyt suunnitteluvaiheessa.

Sanoit, että teillä on suunnitteilla toinenkin projekti?

Kyseessä on lainsäädännön soveltamiseen liittyvä pelillistämishanke. Lainsäädännön soveltaminen on usein vaikeaa ja tämän hankkeen tarkoituksena on auttaa opetustoimen henkilöstöä kehittämään osaamistaan lainsäädännön soveltamisessa arjen työtoimintaan.

Mikä on sinun roolisi näissä hankkeissa? Mistä työpäiväsi koostuvat?

Olen mukana kehitystyössä ja sisällön tuottajana. Lisäksi testaamme käyttäjien kanssa kehitettyjä tuotteita. Työpäivä saattaa sisältää esimerkiksi osallistavien ja uutta luovien menetelmien avulla toteutetuista työpajoista, joissa käsitellään koulutuksen sisältöteemoja.

Miten olet päätynyt tänne ja juuri täydennyskoulutussuunnittelijaksi?

Olen päätynyt Avoimen yliopiston suunnittelijan tehtävistä ammatillisen täydennyskoulutuksen suunnittelijaksi. Olen kiinnostunut työelämäläheisten hankkeiden suunnittelusta. Työelämäläheisessä toiminnassa asiantuntijan osaamisen kehittymisen lisäksi kehitetään työyhteisöjen toimintamalleja. Hankkeet toteutetaan yhteistyössä työelämän toimijoiden kanssa. Se on siis eri asia kuin työelämälähtöinen.

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta ovat ihmiset ja sosiaalinen vuorovaikutus sekä se, että oma osaaminen kehittyy työssä jatkuvasti.

Lopuksi vielä: Mikä on lempipaikkasi Turku Science Parkin alueella?

Varmasti nuo ICT-talon alakerran värikkäät tuolit ja pöydät. Sinne on hyvä silloin tällöin istahtaa juomaan kupillinen kahvia tai muuten vain hengähtää.

Lue myös

Viikon vastaantulijana Mauno TriviumCityn Johanna

Viikon vastaantulijana Mauno TriviumCityn Johanna

Hei, kuka olet ja mitä teet työksesi?

Lue artikkeli
Blogi
Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Kuinka lisätä hyvinvointia työssä?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Kuinka lisätä hyvinvointia työssä?

Mietitkö, miten omaa hyvinvointia voi edistää niin töissä kun vapaa-ajalla? Miten koostaa järkevästi päivän ateriat? Mistä motivaatiota kuntosalille tai lenkkipolulle työpäivän jälkeen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuullaan vastauksia Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa keskiviikkoaamuna 14.12. Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 7.12.

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille 7.12.

Tervetuloa glögille ja joulupuurolle Turun Teknologiakiinteistöjen toimistolle keskiviikkona 7.12. klo 8.30–10.00! Glögi ja puuro pysyvät kuumina koko aamun, joten jätä aamiainen väliin ja suuntaa töihin Turun Teknologiakiinteistöjen toimiston kautta juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Lue artikkeli
Tapahtuma