Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Viikon vastaantulijana viestintäpäällikkö Marja Piironen Cloettalta

Hei, kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Marja Piironen, Cloetta Suomi Oy:n viestintäpäällikkö jo kahdenkymmenen vuoden ajalta. Toimenkuvaani sisältyy muun muassa sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä viestintätiimin vetäminen. Tiimiimme kuuluu ksylitolitiedottaja, joka kouluttaa suun terveyden ammattilaisia opastamaan asiakkaitaan ksylitolituotteiden käytössä, sosiaalisen median kanavista vastaava yhteisömanageri sekä kaksi kuluttajapalvelukoordinaattoria.

Mikä on työssäsi mielenkiintoisinta?

Mielenkiintoisinta on työskentely kiinnostavien tuotteiden ja brändien parissa. Karkithan saavat ihmiset aina iloiselle tuulelle! Tuotteistamme löytyy myös terveellisiä vaihtoehtoja, kuten pähkinät ja ksylitolituotteet. Hyvät tuotteet, asiakkaat ja mukavat työkaverit muodostavat kokonaisuuden, joka tekee työstäni nautittavaa ja mielenkiintoista. Myös sosiaalisen median nousu on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia ja lisännyt kiinnostusta viestinnän näkökulmasta.

Kerro herkullisin muisto työpaikaltasi.

Muistan, kun pääsimme ensimmäisellä tai toisella luokalla koulussa vierailulle Hellaksen makeistehtaalle. Myöhemmin opiskeluaikoina vierailin tehtaalla uudelleen ja ajattelin, miten kivalta työpaikalta se vaikutti. Kävi hyvin ja päädyinkin nykyisiin tehtäviini. Kahdenkymmenen vuoden aikana olen päässyt näkemään monenlaista makeisalalla.

Mikä on oma suosikkimakeisesi? Onko Cloettalla erityistä joulusuklaata?

Suosikkini on Jenkki-purukumi sekä perinteiset lakupiiput. Cloettan tämän joulun uutuustuote on Allsorts Black & White -lakritsimakeissekotus. Lisäksi myymme joulun aikaan eniten perinteisiä Budapest-konvehteja, Talvikonvehteja sekä Royal-suklaata.

Miltä sinun joulusi maistuu?

Jouluni maistuu glögiltä; punaviinipohjaisena, runsailla mausteilla ja ehdottomasti lämpimänä nautittuna.

Lue myös

Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija: Animaatiotuottaja Planeetta Z:n takana

Viikon vastaantulija löytyy PharmaCityn Werstaalta.

Lue artikkeli
Blogi
Joulupuuroa ja  glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Joulupuuroa ja glögiä nautittiin Teknologiakiinteistöjen toimistolla

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti jo perinteeksi muodostuneen joulupuuro- ja glögitapahtuman asiakkaille ja yhteistyökumppaneille keskiviikkoaamuna 7.12. Paikalle saapuikin reilusti yli 200 ihmistä nauttimaan tarjoiluista ja kiireettömästä tunnelmasta. Kiitos kaikille paikalla olleille ja mukavaa joulun odotusta!

Lue artikkeli
Uutinen
ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

ElectroCityssä ja ICT-Cityssä pidettiin poistumisharjoitus

Turun Teknologiakiinteistöt järjesti poistumisharjoitukset ElectroCityssä ja ICT-Cityssä 18.11.2016 yhdessä turvapalveluja tarjoavan Avarn Securityn kanssa. Poistumisharjoitusten avulla testattiin kiinteistöjen pelastussuunnitelmien toimivuutta ja käyttäjien turvallisuustietoisuutta.

Lue artikkeli
Uutinen