Viikon vastaantulijat Anniina ja Alexandra pitävät Puuhaparkin monipuolisesta toiminnasta

Viikon vastaantulijat Anniina ja Alexandra pitävät Puuhaparkin monipuolisesta toiminnasta

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

Olen Anniina Ojanen ja olemme Puuhaparkin vakioasiakkaita tyttäreni Alexandran kanssa. Lastenhoitopaikka Puuhaparkki BioCityssä on osa Wisiota, ja siellä työskentelee opiskelijoita yhdessä ohjaavien opettajien kanssa. Olen aikoinaan itsekin lähihoitajaopiskelijana suorittanut työssäoppimisjaksoni Puuhaparkissa, kun se sijaitsi Aninkaistenmäessä kymmenisen vuotta sitten. Nykyään opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa ja teen juuri lopputyötä. Huomasin tammikuussa Puuhaparkin ilmoituksen, joten päätin hyödyntää hoitomahdollisuutta. Alexandra on täällä pari kertaa viikossa hoidossa ja sillä aikaa kirjoitan lopputyötäni viereisessä kahvilassa.

Millaista toimintaa Puuhaparkki lapsille järjestää?

Hoitoon voi jättää yli yksivuotiaan lapsen enintään kolmeksi tunniksi kerrallaan. Kertamaksu on kuusi euroa. 10 kerran kortti on edullinen, sen hinta on 50 euroa. Näillä hinnoilla opiskelijakin pystyy tuomaan lapsen hoitoon tarvittaessa. Puuhaparkin toiminta tukee lasten kehitystä, on hyvin monipuolista ja suunniteltu muovautumaan eri ikäisten lasten tarpeisiin. Täällä on järjestetty esimerkiksi vappudisco, pääsiäistapahtuma ja nukketeatteriesityksiä. Liikunnallinen toiminta, kuten tanssi kuuluu ohjelmaan, ja joka kerta on kotiin viemisiksi myös askarteluja mukana. Toiminta rakentuu erilaisten teemojen ympärille. Tämän hetkisenä teemana ovat värit ja muodot.

Miten Alexandra on hoitopaikassaan viihtynyt?

Puuhaparkkiin juostaan aina innoissaan, eikä haluttaisi lähteä pois, eli kyllä tuntuu erittäin hyvin viihtyvän! Aluksi Alexandra hieman vierasti ihmisiä, mutta sekin on vaihtuvien hoitajien myötä kadonnut. Nyt hän tulee hienosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Onko teillä kesäsuunnitelmia, kun Puuhaparkin toiminta jää kesätauolle?

Puuhaparkin kesätauko alkaa 22.6. ja jatkuu elokuulle asti. Itselläni valmistuminen on jo lähellä, joten kesällä pääsemme lomailemaan yhdessä ja vietämme äiti-tytär -laatuaikaa varmaankin ulkosalla pihaleikkien parissa.

Lue myös

Vierailu- ja innovaatiokeskuksen nimeksi Joki

Vierailu- ja innovaatiokeskuksen nimeksi Joki

Tähän asti vierailukeskus-työnimellä tunnettu elinkeinoelämän esittelyyn tarkoitettu uudisrakennus Turku Science Parkin alueella on saanut nimen Joki – Visitor and Innovation Centre.

Lue artikkeli
Uutinen
Vastuullista toimintaa

Vastuullista toimintaa

Vastuullisuus yritystoiminnassa on varsin uusi käsite. Sen juuret ulottuvat kuitenkin kauas: etenkin Yhdysvalloissa on jo pitkään keskusteltu suurten yritysten valtaan liittyvästä vastuusta samalla, kun ihmiset ovat ilmaisseet halunsa kuluttaa vastuullisten yritysten tuotteita ja palveluita. Ajatukset ovat muuttuneet teoiksi nyt myös meillä, eikä...

Lue artikkeli
Blogi
Lemminkäinen rakentaa Turun ammattikorkeakoulun kampuksen

Lemminkäinen rakentaa Turun ammattikorkeakoulun kampuksen

Lemminkäinen Talo Oy ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy ovat sopineet Turun ammattikorkeakoulun Kupittaan kampuksen rakentamisesta Turkuun. Rakennustyöt alkavat vuoden 2017 lopulla ja päättyvät alkuvuonna 2020. Osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen arvoa julkisteta.

Lue artikkeli
Uutinen