Viikon vastaantulijat: startup-yrittäjät Jukka ja Miikka

Viikon vastaantulijat: startup-yrittäjät Jukka ja Miikka

Keitä te olette ja mitä teette SparkUpissa?
Olemme Jukka Kontulainen ja Miikka Lehtinen Leanor Oy:stä. Yrityksemme varsinainen tukikohta on Salossa, mutta olemme paljon myös Turussa ja tapaamme usein täällä SparkUpissa. On hyvä, että on tällainen paikka, jossa pystymme viipymään Turussa, sillä osa porukastamme asuu täällä ja osa Salossa.

Mitä Leanor tekee?
Teemme kohdennetun markkinoinnin järjestelmää, joka toimii bluetooth-majakoiden ja GPS-geofencien avulla. Järjestelmän avulla voidaan kohdentaa ihmiselle etuja ja palveluita sen mukaan missä he ovat käyneet asioimassa.

Mielenkiintoista! Kuinka kauan Leanor on ollut toiminnassa?
Firma on perustettu tammikuussa eli toiminnassa yritys on ollut muutaman kuukauden. Yrityksen suunnittelu aloitettiin viime syksynä. Olemme vanhoja microsoftilaisia ja olimme siellä yrityskiihdyttämöhankkeessa. Toimistomme sijaitsee Salossa entisissä Microsoftin tiloissa. Tällä hetkellä olemme tekemässä sovellusta valitulle toimialalle ja tähtäämme siihen, että pääsisimme syksyllä aloittamaan koemarkkinoinnin ja varsinaisen myynnin.

Parasta juuri nyt?
Kesä tulee, se on mahtavaa!

Täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
Miikka: Lähtisin nyt salille [naurua].
Jukka: Saisimme sovelluksellemme asiakkaita ja bisnekset käyntiin.

Lempipaikkanne Turku Science Parkissa?
SparkUp. Täällä on rento ilmapiiri ja hyvät puitteet.

Onko teillä kehitystoiveita liittyen Turku Science Parkiin?
Ei varsinaisesti. Tämä on hyvä kokonaisuus. Ravintolat ja kaupungin palvelut ovat lähellä.

Terveisenne muille täällä liikkuville ihmisille?
Sijoittakaa meihin! Olemme avoimia keskustelemaan tarkemmin tulossa olevasta ratkaisustamme mikäli kiinnostusta investoida meihin löytyy.

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?
Miikka: Menemme perheen kanssa piknikristeilylle viettämään 60-vuotissynttäreitä ja lisäksi ohjelmassa on muutto. Ensi tiistaina lähdemme työmatkalle Tukholmaan.
Jukka: Ajanviettoa perheen kanssa sekä kuntoilua. Tiistaina sitten Ruotsiin.

Hyvää viikonloppua Jukka ja Miikka sekä paljon onnea bisneksiin, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Lue myös

Vaihtelua tarjoava Aschan

Vaihtelua tarjoava Aschan

Intelligatessa, lähellä Kupittaan asemaa sijaitsevan Aschanin olemassaolo saattaa erityisesti Bio- ja DataCitysssä työskenteleviltä helposti unohtua, vaikka ei kannattaisi, sillä Aschan tarjoaa piristävää vaihtelua lounastarjontaan. Keväällä Aschan lisäsi lounasvaihtoehtoihinsa sushibuffetin, jota ei muista Turku Science Parkissa sijaitsevista ravintoloista...

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija Minna markkinoi the Firmassa

Viikon vastaantulija Minna markkinoi the Firmassa

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Minna Kankaala ja toimin the Firmassa markkinointipäällikkönä. Täällä ICT-Cityssä on meneillään insinöörikoulutuksen kehittämisen CDIO-konferenssi, jossa minä ja muita Firman työntekijöitä olemme olleet mukana seminaareissa ja työpajoissa osallistujien IT-tukena.

Lue artikkeli
Blogi
Unica Mikro – lounasta, lääkäreitä ja retrotunnelmaa

Unica Mikro – lounasta, lääkäreitä ja retrotunnelmaa

Kiinamyllynkadulla lääketieteellisen tiedekunnan yhteydessä sijaitseva Unica Mikro on suosittu lounaspaikka, jossa käy erityisesti opiskelijoita, mutta myös runsaasti Tyksin ja lääkiksen omaa henkilökuntaa. Mikron lounasta lähtivät testaamaan Sari, Ulla ja Terhi, joista Terhille Mikro oli entuudestaan tuttu paikka.

Lue artikkeli
Blogi