Ville

Ville

Kuka olet ja millä asioilla liikut?

– Olen Ville Virtanen, tulen juuri asiakaspalaverista keskustasta tänne Triviumille, jossa toimistomme sijaitsee.

Olet siis töissä täällä Triviumilla. Mitä kuuluu työhösi?

– Kyllä, työskentelen Super Analytics-yrityksessä. Toimin myyntityössä, ja toimisto on minulle eräänlainen tukikohta, pistäytymispaikka. Olen paljon myös liikkeellä tien päällä, kun käyn asiakasyrityksissä.

Kerro vähän, mikä Super Analytics?

– Toimimme digitaalisen markkinoinnin kentällä. Kehitämme yritysten digitaalista mainontaa, mittaamme ja kehitämme verkkopalveluja kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Tavoitteena on asiakkaan ydinliiketoiminnan parantaminen, esimerkiksi verkkokauppamyynnin kehittäminen. Käytännössä siis todennamme, mikä asia jo toimii ja mitä vielä voidaan kehittää.

Millainen työympäristö täällä Turku Science Parkissa on?

– Toimistomme sijaitsi aikaisemmin Logomossa, ja täällä olemme olleet jo melkein vuoden. Olemme viihtyneet hyvin myös tällä puolella kaupunkia. Täällä on valinnanvaraa lounaspaikoissa, ja kun lähden käymään pääkaupunkiseudulla, niin moottoritie kulkee aivan vieressä. Olinkin juuri alkuviikolla pari päivää Helsingissä. Toimistomme muuttaa vielä tämä vuonna ElectroCityyn täysin uudistettuihin tiloihin, mistä koko toimiston porukka on innoissaan!

Liikut paljon paikasta toiseen?

– Kyllä, auto on kyllä välttämätön tässä työssä. Asiakastapaamisia on sen verran paljon, ja reissuja tulee myös Turun ulkopuolelle. Kesällä oli mukava tulla pyörällä töihin, keskustasta pääsee nopeasti tänne Triviumillekin.

Mitä tiedossa ensi viikolla?

– Myös ensi viikolla Helsinki kutsuu: olen menossa Nordic Business Forum - tapahtumaan Messukeskukseen. Olen nyt ollut sen verran liikkeellä, että viikonloppu on hyvä rauhoittaa ja kerätä voimia ensi viikkoa varten.

Työn iloa Ville!


Villen kuulumisia kyseltiin TriviumCityn pihalla.

 

 

 

Lue myös

Q-Park tiedottaa: ICT-Cityn pysäköintijärjestelyt muuttuvat 1.10.

Q-Park tiedottaa: ICT-Cityn pysäköintijärjestelyt muuttuvat 1.10.

ICT-Cityn (Joukahaisenkatu 7) ja Lemminkäisenkatu 22:n ulkokentistä tehdään erillinen yhtenäinen pysäköintialue, joka otetaan käyttöön 1.10.2015. ICT-Cityn päädyn vieraspysäköintialue sekä Lemminkäisenkatu 22:n tontti yhdistetään yhdeksi pysäköintialueeksi, jonne asennetaan lippuautomaatti. Automaatti sijaitsee Datakulman päädyssä. Maksuvaihtoehtoina...

Lue artikkeli
Uutinen
Päättämättömyyskin on päätös

Päättämättömyyskin on päätös

Kehittyvän ja toimivan kokonaisuuden perustana on aina vahva ja positiivisesti ajatteleva yhteisö. Yhteisö, jossa kriittisen keskustelun perusteella pyritään löytämään yhteinen ja kaikkia kunnioittava kompromissi. ”Oikeassa oleminen" ja sitä kautta omien näkemysten sekä asioiden junttaaminen vaatii onnistuakseen aina heikomman osapuolen, jonka valta, kyky...

Lue artikkeli
Blogi
Alina

Alina

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Alina Konttinen ja opiskelen Åbo Akademissa. Odottelen luentoa alkavaksi täällä ICT-Cityssä. Testasin ensimmäistä kertaa Starbucksin kahvilaa, chai latte maistuu hyvältä!

Lue artikkeli
Blogi