Voita sauna- ja edustustila Circus käyttöösi!

Voita sauna- ja edustustila Circus käyttöösi!

Haluatko voittaa ElectroCityyn avautuvan sauna- ja edustustila Circuksen käyttöösi yhdeksi illaksi? Entä maistuisiko sinulle ja kaverillesi ilmainen lounas Maunossa?

Keskiviikkona 22.6. klo 10 alkaa Facebookissa kaksi viikkoa kestävä Teknologiakiinteistöjen kilpailu, jossa parhaat tietäjät voittavat lounaita ja ahkerimmat osallistujat kasvattavat todennäköisyyttään voittaa Circuksen käyttöönsä.

Säännöt ovat yksinkertaiset: julkaisemme joka arkipäivä klo 10 Facebookissa kysymyksen, johon ensimmäisenä oikein vastannut voittaa itselleen ja kaverilleen lounaan Maunoon. Tämän jälkeenkin kannattaa osallistua, sillä kaikki kilpailuaikana (22.6.–6.7.) kysymyksiin vastanneet osallistuvat antamiensa vastausten lukumäärällä arvontaan, jonka palkintona on ilta Circuksessa.

Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaus Teknologiakiinteistöjen nettisivuilta, joten kannattaa tutustua etukäteen sivuihin!

PS. Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

Lue myös

Kesä Turku Science Parkissa

Kesä Turku Science Parkissa

Vaikka Turku Science Parkin alue alkaa hiljentyä kesän viettoon juhannuksen jälkeen, alue tarjoaa ruokaa ja juomaa kesää töiden parissa viettäville myös heinäkuussa.

Lue artikkeli
Uutinen
Viikon vastaantulija Aku digitoi Kalevalaa

Viikon vastaantulija Aku digitoi Kalevalaa

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olen Aku Jauhiainen, Fake Fish -pelifirman toimitusjohtaja. Toimitusjohtajan hommien lisäksi teen täällä Product Leaderin, 3D-mallintajan ja myös muita töitä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä toimistomme on Datakulmassa, jossa työpisteiden lisäksi on pieni keittiö ja oleskelutilaa.

Lue artikkeli
Blogi
Vaihtelua tarjoava Aschan

Vaihtelua tarjoava Aschan

Intelligatessa, lähellä Kupittaan asemaa sijaitsevan Aschanin olemassaolo saattaa erityisesti Bio- ja DataCitysssä työskenteleviltä helposti unohtua, vaikka ei kannattaisi, sillä Aschan tarjoaa piristävää vaihtelua lounastarjontaan. Keväällä Aschan lisäsi lounasvaihtoehtoihinsa sushibuffetin, jota ei muista Turku Science Parkissa sijaitsevista ravintoloista...

Lue artikkeli
Blogi