Vuoden 2019 vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti on julkaistu

Vuoden 2019 vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti on julkaistu

Teknologiakiinteistöjen viime vuosi on jälleen paketoitu yksiin – tai tarkemmin ottaen kaksiin – kansiin, sillä tällä kertaa yhtiö julkaisi vuosikatsauksen kanssa samaan aikaan myös vastuullisuusraportin.

Vuosikatsauksen ja vastuullisuusraportin tyyli poikkeaa monelta osin totutusta, sillä kummassakin artikkelit ovat Teknologiakiinteistöjen työntekijöiden haastatteluja suurine kuvineen. Vuosikatsauksessa näkyy etenkin viime vuonna toteutettu organisaatiomuutos ja sen tuomat uudet roolit, kun taas vastuullisuusraportissa arvioidaan erilaisin mittarein, kuinka Teknologiakiinteistöjen toiminta on vastuullisuuden näkökulmasta onnistunut.

Mutta miksi Teknologiakiinteistöt julkaisee vuosikatsauksen ja vastuullisuusraportin? Jaksavatko oravan keskittymiskyvyllä varustetut ihmiset lukea niitä, yhtiön toimitusjohtaja Mikko Lehtinen?

– Minusta vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti ovat oivallisia välineitä kertoa miten meillä meni, miten uskomme menevän tulevaisuudessa ja mihin arvoihin sitoudumme. Tiedän, että monet pitävät niitä vanhanaikaisena tapana toimia, mutta tosiasia on, että avoin viestintä sekä julkinen sitoutuminen arvoihin ovat tätä päivää ja se, että niille keksitään uusi nimi ja paketoidaan kokonaisuus pikkusen parempaan käärepaperiin, ei muuta itse sisältöä mitenkään.

Linkkejä tai alla olevia kuvakkeita klikkaamalla pääset lukemaan Teknologiakiinteistöjen vuoden 2019 vuosikatsausta ja vastuullisuusraporttia.

 

Lue myös

Aina ei ole mennyt putkeen

Aina ei ole mennyt putkeen

Kiinteistöalan hiilijalanjälki on massiivinen. Uudisrakentaminen ja saneeraukset kuormittavat ympäristöä, rakennuksissa on valtavia laitteita, jotka tarvitsevat toimiakseen sähköä ja joita joudutaan ajoittain uusimaan. Kaiken päälle ihmisten pitää päästä liikkumaan kiinteistöihin ja mieluiten vieläpä omalla autolla. Joten onko mitään järkeä edes yrittää...

Lue artikkeli
Blogi
Mitä Teknologiakiinteistöjen avainluvut kertovat, Katja Liesilinna?

Mitä Teknologiakiinteistöjen avainluvut kertovat, Katja Liesilinna?

Katja Liesilinna siirtyi vuonna 2019 Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjän paikalta yhtiön talouspäälliköksi. Nyt hän kertoo, miltä yhtiön viime vuosi lukujen valossa näytti. Entä kuinka työtehtävästä toiseen vaihtaminen on sujunut?

Lue artikkeli
Uutinen
Kuusi asiaa, jotka opin ensimmäisinä viikkoina etätöissä

Kuusi asiaa, jotka opin ensimmäisinä viikkoina etätöissä

Muutama viikko sitten koko toimiston siirtyessä työskentelemään kotoa käsin, virtuaaliset tilat tulivat kuin pakotettuna osaksi jokaisen arkea. Fyysinen toimistomme oli yhtäkkiä enää vain sivuseikka ja työn olosuhteet oli luotava digitaaliseen maailmaan. Tämä sai minut pohtimaan, miten työpaikan yhteisöllisyyden ja tehokkaan työpäivän voi toteuttaa kotona,...

Lue artikkeli
Blogi