Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Werstas aukeaa Turku Science Parkiin

Turku Science Parkiin avautuu marraskuussa uusi coworking-tila Werstas, joka tarjoaa työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle.

Erilaisista tiloista ja tunnelmista koostuva 3000 neliömetrin kokoinen Werstas rakentuu ElectroCityn 4. ja 5. kerrokseen. Kerrosten väliin tulee lähes 10 metriä korkea atrium-tyyppinen työskentelykahvila, joka mahdollistaa paitsi kulkemisen kerrosten välillä myös erilaisten esitysten ja kokoontumisten järjestämisen.

Werstaasta on mahdollista vuokrata työpisteitä tai työhuoneita kuukausi kerrallaan, mikä helpottaa erityisesti aloittavien yritysten toimintaa tilamäärän sopeutuessa joustavasti kulloiseenkin tarpeeseen. Tiloihin on mahdollista tulla myös päiväksi kerrallaan, jolloin työtä tehdään Werstaan kahvilatiloissa ilman omaa työpistettä.

Werstaan tilat soveltuvat paitsi startupeille ja miksei jo pidempään toimineille yrityksillekin, mutta myös freelancereille ja erilaisille palveluntuottajille. Werstas tarjoaa niin ikään työyhteisön ihmisille, joiden tiimit levittyvät ympäri maata tai maailmaa ja jotka muuten tekisivät etätöitä kotona vailla sosiaalisia suhteita.

Werstaassa toimivien yritysten ja yhteisöjen toimintaa tukevat erilaiset palvelut postituksesta videoneuvotteluihin, edustustiloihin ja hiljaisiin huoneisiin. Konseptiin kuuluvat myös muun muassa aulapalvelut, kahvilat ja kulunvalvonta. Ideana on, että Werstaassa on tarjolla kaikki yritysten tarvitsemat palvelut ja hiukan enemmänkin.

Lue lisää Werstaan sivuilta: www.werstasturku.fi
Werstas Facebookissa: www.facebook.com/werstasturku
Werstas Twitterissä: www.twitter.com/WerstasTurku


Näkymä Werstaan 4. kerroksesta, jonka sisustuksen teema on paratiisi.
 


5. kerroksen teemana on post-apokalyptinen maailma.

Lue myös

Ville

Ville

Kuka olet ja millä asioilla liikut?

Lue artikkeli
Blogi
Alina

Alina

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Alina Konttinen ja opiskelen Åbo Akademissa. Odottelen luentoa alkavaksi täällä ICT-Cityssä. Testasin ensimmäistä kertaa Starbucksin kahvilaa, chai latte maistuu hyvältä!

Lue artikkeli
Blogi
Aleksi

Aleksi

Kuka olet ja millä asioilla liikut? – Olen Aleksi Kanerva ja tulen DataCitystä, jossa työskentelen Whitestone Oy:llä. Toimistomme sijaitsee A-rapun ylimmässä kerroksessa. Nyt on lounasaika, joten tulin BioCityn Maunoon syömään. Kätevää, kun monia hyviä lounasravintoloita on lähellä toimistoa.

Lue artikkeli
Blogi