Werstas laajenee DataCityyn

Werstas laajenee DataCityyn

Yhteisöllinen työtila Werstas laajenee syksyllä DataCityyn. DataCityn neljänteen kerrokseen tulevan Werstaan saneeraus alkoi maanantaina 11.6. ja se valmistuu syyskuussa. Rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lundén.

Werstas on ollut koko olemassaolonsa ajan erittäin suosittu. Ensimmäiset Werstastaan tilat avautuivat ElectroCityyn syksyllä 2015, jonka jälkeen Werstasta on laajennettu kaksi kertaa. Mobiili-, työpiste- ja työhuonejäsenyyksiä tarjoava Werstas toimii tällä hetkellä ElectroCityssä ja PharmaCityssä noin 7000 neliömetrin tiloissa. DataCityyn valmistuva Werstas on kooltaan 640 neliömetriä.

DataCityyn valmistuva Werstas jatkaa ElectroCityssä sijaitsevien paratiisin, post-apocalyptisen maailman ja jääkauden viitoittamaa tietä ollen ulkonäöltään rohkea ja tavallisesta toimistoympäristöstä poikkeava. DataCityn Werstaan sisustuksen teema on satumetsä, mikä näkyy niin kalusteissa, seinissä kuin erilaisissa yksityiskohdissakin. Sisustuksen suunnittelusta vastaa muiden Werstaiden tapaan sisustusarkkitehti Leena Arola Sigge Arkkitehdeiltä.

Werstaan tuotevalikoima laajenee lasihyteillä


DataCityyn tulee yhdeksän 6-8 hengen työhuonetta, joiden koot vaihtelevat 29:n ja 56:n neliömetrin välillä. Koska huoneet ovat hieman ElectroCityn ja PharmaCityn huoneita suurempia, tuovat ne kaivatun lisän Werstaan tarjontaan.

Uutena tuotteena DataCityn Werstaaseen tulevat myös lasihytit, jotka ovat noin kolmen neliömetrin kokoisia lasiseinäisiä kalustettuja minihuoneita. Työhuoneiden ja lasihyttien lisäksi DataCityn Werstaaseen tulee kaksi neuvotteluhuonetta ja kaksi hiljaista huonetta sekä työkahvila, joka soveltuu niin työntekoon, seurusteluun kuin tapahtumien järjestämiseenkin.

Werstaan huoneiden kysyntä on jo pitkään ollut suurempaa kuin tarjonta, josta johtuen DataCityyn valmistuvat työhuoneet ovat jo varattuja. Työhuoneesta kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle odottamaan sopivan huoneen vapautumista. Muutamia lasihyttejä DataCityn Werstaaseen on vielä vapaana ja tarjolla on myös Werstaan yleisten tilojen käyttöön oikeuttavia mobiilijäsenyyksiä. 

Lisätietoja:

Hele Kaunismäki
Puh. 050 559 0374

Lue myös

Futisilta kiinnosti jälleen penkkiurheilijoita

Futisilta kiinnosti jälleen penkkiurheilijoita

Teknologiakiinteistöt järjesti jo perinteeksi muodostuneen Sporttia parhaalla paikalla -otteluennakkotapahtuman BioCityn Maunossa tiistaina 12.6. Tapahtuman avasiTeknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen. Tällä kertaa yhteistyökumppaneina ja illan isäntinä olivat FC Inter ja TUTO Hockey, ja tapahtumassa kuultiinkin joukkueiden kuulumisia sekä...

Lue artikkeli
Uutinen
The other danish guy valloittaa maailmaa Itäharjulta

The other danish guy valloittaa maailmaa Itäharjulta

Mitä voi seurata työmatkasta, hiertävistä alushousuista ja newyorkilaisesta yksityisklubista? Esimerkiksi alusvaatebrändi the other danish guy.

Lue artikkeli
Uutinen
Henri vie ViLLEä maailmalle

Henri vie ViLLEä maailmalle

Hei! Kuka olet ja mitä teet SparkUpissa ElectroCityssä? Olen Henri Muurimaa ja olen Eduten Oy:n toimitusjohtaja. Eduten on tuore yritys, joka perustettiin vuodenvaihteessa. Toimimme tällä hetkellä SparkUpin tiloissa ElectroCityn toisessa kerroksessa.

Lue artikkeli
Blogi