Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis

Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis

Coworking-tila Werstas on nyt kokonaisuudessaan valmis, sillä Werstaan laajennusosa jääkausi aukesi heinäkuun alussa. 1000 neliömetrin jääkausi sijaitsee ElectroCityn viidennessä kerroksessa ja se on suoraan yhteydessä Werstaan syksyllä 2015 valmistuneisiin paratiisiin ja post-apokalyptiseen maailmaan. Kokonaisuudessaan Werstaan pinta-alan on jääkauden valmistumisen jälkeen 3000 neliömetriä.

Jääkausi on saanut nimensä sisustusteemansa jääkauden mukaan. Sisustuksessa on käytetty paljon sinisen eri sävyjä ja seinillä on suuria jäävuoriaiheisia valokuvatapetteja. Kontrasti kaikkien kolmen teeman välillä on suuri, mikä helpottaa tilojen hahmottamista ja liikkumista Werstaassa.

Kysyntää yhteisöllisille työtiloille riittää

Jääkaudessa on 21 työhuonetta, joiden koot vaihtelevat 8:n ja 92:n neliömetrin välillä. Jääkaudessa on myös paratiisin ja post-apokalyptisen maailman tapaan näyttävät yhteiset tilat, joihin mobiiliasiakkaiden on mahdollista tulla työskentelemään ja joissa kaikki werstaslaiset voivat tavata ja järjestää tapahtumia.

Erikokoiset työhuoneet houkuttelevat Werstaaseen hyvin erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja mahdollistavat siten uusien kontaktien saamisen monenlaisiin toimijoihin. Myös asiakkaat ovat nähneet kontaktit rikkautena, sillä tulijoita on riittänyt niin uusiin kuin vanhoihinkin tiloihin.

- Kysyntää yhteisöllisille työtiloille on todella paljon, sillä kaikki jääkauden huoneet vuokrattiin jo ennen kuin laajennus edes valmistui. Mobiili- ja työpistejäsenyyksiä kuitenkin riittää ja lisäksi meillä on jonotuslista, jonne Werstaasta huoneen haluavat yritykset voivat liittyä, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen asiakasvastaava Julia Teräväinen.


Werstaan tapahtumakahvila paratiisissa.

Uutuutena työpistejäsenyys ja lukittavat lokerikot

Uutuutena Werstaan palveluihin tuli jääkauden myötä työpistejäsenyys, joka sopii erityisesti yrityksille, jota eivät tarvitse omaa huonetta, mutta kaipaavat kuitenkin työskentelykahviloita rauhallisempaa ympäristöä työntekoon. Jääkaudessa on oma avara tilansa työpisteille, joita on yhteensä 13.

Läheltä työpisteitä löytyy myös Werstaan toinen uutuus, lukittavat lokerikot. Lokerikot ovat kaikkien werstaslaisten käytössä pientä maksua vastaan ja niiden toivotaan palvelevan erityisesti mobiili- ja työpistejäseniä, joiden ei ole aikaisemin ollut mahdollista säilyttää tavaroitaan Werstaassa.

Mammutti ja kahdeksan uutta hiljaista huonetta

Jääkauden myötä Werstas sai uuden Mammutti-nimisen neuvotteluhuoneen sekä kahdeksan uutta hiljaista huonetta. Näiden lisäksi Werstaassa on viisi neuvotteluhuonetta sekä viisi hiljaista huonetta, jotka sijaitsevat paratiisissa ja post-apokalyptisessä maailmassa. Jääkauden neljännessä kerroksessa on myös keittiö sekä työkahvila, jotka täydentävät paratiisista ja post-apokalyptisestä maailmasta löytyviä keittiöitä ja kahviloita.

Elokuussa vietetään avajaisia

Werstaan valmistumista juhlitaan 18.8. avajaisilla, jonne kaikki werstaslaiset voivat kutsua omia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Avajaisten järjestelyistä vastaa Turun Teknologiakiinteistöt, jolloin werstaslaisten huoleksi jää vain vieraiden kutsuminen paikalle. Kuka tietää, ehkäpä vieraiden joukosta löytyy myös uusia kontakteja ja asiakkaita Werstaassa toimiville yrityksille!


Post-apokalyptistä tunnelmaa Werstaan 5. kerroksessa.

Lue myös

Arkea muutti ElectroCityyn

Arkea muutti ElectroCityyn

Arkea Oy tytäryhtiöineen muutti heinäkuun alussa ElectroCityyn. Yrityksen toimisto sijaitsi aikaisemmin Linnankadulla. ElectroCityssä Arkealla on käytössään 634 neliömetrin tilat A-portaan neljännessä kerroksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
Lounaalla Turku Science Parkissa: Klassikko Kultainen Hirvi

Lounaalla Turku Science Parkissa: Klassikko Kultainen Hirvi

Teknologiakiinteistöjen ruokakriitikkojen Helen ja Nooran tie vei tällä kertaa ravintola Kultaiseen Hirveen. Ravintola on toiminut jo vuodesta 1968 Itäisellä Pitkäkadulla ja vakiinnuttanut paikkansa niin lounastajien keskuudessa kuin illanistujaisten seurustelupaikkana.

Lue artikkeli
Blogi
BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn auditoriot saneerataan

BioCityn katutasossa tapahtuu kesän aikana uudistuksia kun Presidentti-auditorio sekä tasalattiainen Ministeri-luentosali saavat uudet ilmeet. Tilojen saneeraus alkoi juhannuksena ja valmiiksi ne saadaan Maunon kokousasiakkaiden iloksi elokuussa.

Lue artikkeli
Uutinen