Whitestonelle uusitut tehoneliöt

Whitestonelle uusitut tehoneliöt

Turku Science Parkissa vuodesta 2012 toiminut digitoimisto Whitestone muutti saneerattuihin tiloihinsa DataCityyn. Yritys oli toiminut samassa reilun 200 neliömetrin toimistossa jo aiemminkin, mutta tarve päivittää 1980-luvulla rakennetun DataCityn talotekniikkaa synnytti ajatuksen koko tilan saneerauksesta.

- Olimme seitsemän kuukautta väistötilassa Werstaassa, jona aikana toimistossamme saneerattiin kaikki pinnat, vaihdettiin ikkunoita, lasitettiin parvekkeet sekä uusittiin sähköt, valaistus, ilmastointi ja jäähdytys. Lisäksi muutamia seiniä purettiin, keittiön paikkaa vaihdettiin ja rakennettiin uusi serverihuone. Toimiston suunnittelusta vastasi Anniina Savisalo Sigge Arkkitehdeilta, joka sai hyvin kiinni siitä mitä halusimme, kertoo Whitestonen toimitusjohtaja Tuomas Haanpää.


Marketing specialist Aleksi Kanerva ja projektipäällikkö Päivi Multanen.

Muun muassa verkkokauppoja, verkkosivuja ja räätälöityjä mobiilisovelluksia toteuttava Whitestone työllistää 22 ihmistä, joista 15 työskentelee Turussa ja loput Whitestonen Vantaan toimistossa. DataCityn toimiston saneerauksessa haluttiin varautua mahdollisuuteen kasvattaa henkilökunnan määrää Turussa ilman että toimistoa jouduttaisiin vaihtamaan.

- Saimme itse vaikuttaa sähkö- ja valaistussuunnitteluun, mikä oli meille todella tärkeää, koska halusimme vähentää hukkaneliöitä. Koska sähköistys toteutettiin toiveidemme mukaisesti, saimme maksimoitua työpisteiden määrän. Sähköistyksen ansioista toimistoomme mahtuu työskentelemään 25 henkilöä, joten kapasiteettiongelmamme on nyt ratkaistu vuosiksi eteenpäin, Haanpää jatkaa.


Business coordinator Katri Raitala uudessa keittiössä.

Myöskään väistötilassa saneerauksen valmistumista odottaminen ei Whitestonea Haanpään mukaan häirinnyt.

- Toimistomme on tiloiltaan hyvä ja toimiva, siksi halusimme odottaa remontin valmistumista toisen tilan vuokraamisen sijaan. Toimiston sijainti Turku Science Parkissa on lisännyt tunnettuutemme sekä helpottanut rekrytoinnissa, johon meillä on viime aikoina ollut kova paine. Myös Werstaasta jäi hyvä fiilis, joskin olimme siellä todella ahtaasti, mutta ajatus yhteisöllisistä tiloista toimi hyvin: löysimme Werstaasta yhden alihankkijan sekä yhden yhteistyökumppanin.


Pöytäjääkiekko oli jo ehditty purkaa muuttolaatikoista.

Lue myös

Viikon vastaantulija Juha on kesätöissä patologian laitoksella

Viikon vastaantulija Juha on kesätöissä patologian laitoksella

Kuka olet ja mitä teet täällä? Nimeni on Juha Rantala. Olen kesätöissä täällä BioCityn 6. kerroksessa Turun yliopiston patologian laitoksella.

Lue artikkeli
Blogi
Kierros uudistuneeseen ElectroCityyn

Kierros uudistuneeseen ElectroCityyn

Haluatko nähdä, miltä suursaneerauksen läpikäynyt ElectroCity näyttää valmiina? Mitä kätkeytyy suljettujen ovien taakse kerroksiin, miltä näyttävät kiinteistön uudet kokoustilat ja minkälaisia juhlia kaupungin huikeimmalla terassilla varustetussa sauna- ja edustustila Circuksessa voisi järjestää? Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Viikon vastaantulija: Pop Ice Company

Viikon vastaantulija: Pop Ice Company

Kuka olet ja mitä teet täällä? Olenme Mikko Leino ja Lisa-Maria Junnila, toimimme Pop Ice Companyn yrittäjänä. Nyt olemme kaikki koossa: Olivia, Charlotta ja Venla ovat kesätöissä jätskimyyjinä. Meillä on siis polkupyörä, josta myymme jäätelöä ja muita kesäherkkuja.

Lue artikkeli
Blogi