Xzakt Turku Science Parkiin

Xzakt Turku Science Parkiin

Ruotsalainen call center –palveluita tarjoava Xzakt laajensi toimintaansa Suomeen avaamalla toimiston Turun Teknologiakiinteistöjen tiloihin Turku Science Parkiin.

Asiakasyritystensä saapuvien puheluiden hoitoon erikoistunut Xzakt pohti Suomen toimiston perustamista joko Turkuun tai Vaasaan. Kriteereitä sijoittumispaikalle olivat ruotsinkielisen työvoiman saatavuus ja yliopiston sijainti kaupungissa. Turun hyvät liikenneyhteydet niin Ruotsiin kuin pääkaupunkiseudullekin ratkaisivat lopulta sijoittumispäätöksen Turun eduksi.

Xzaktilla on noin 350 työntekijää, jotka hoitavat päivittäin 10 00o puhelua. Yrityksellä on asiakkaita laajalti eri aloilta teleoperaattoreista rahoitus-, vakuutus-, media ja matkailualoille. Turkuun avattu toimisto on Xzaktin ensimmäinen Ruotsin ulkopuolelle perustettu toimipiste. ElectroCityssä sijaitsevaan toimistoon ollaan palkkaamassa parhaillaan 6-8 työntekijää, jotka hoitavat aluksi yrityksen ruotsalaisten asiakkaiden puheluita.

- Työskentely Xzaktissa ei edellytä tiettyä koulutusta, sillä koulutamme työntekijämme tehtäviin. Keskitymme työntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoamme kaikille mahdollisuuden edetä urallaan yrityksen sisällä. Kaikki esimiesasemassa olevat työntekijämme ovat aloittaneet uransa puhelinpalvelusta. Panostamme runsaasti asiakaspalvelun laatuun, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme ja edellyttää myös työntekijöiltä aitoa kiinnostusta laadukkaaseen asiakaspalveluun, kertoo Xzaktin toimitusjohtaja Alfred von Platen.

Rekrytointi:
Xzakt
Madeleine Scherling
Puh. +46 910 716 000
madsch(at)xzakt.com
www.xzakt.com


Keskitymme työntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoamme kaikille mahdollisuuden edetä urallaan yrityksen sisällä,
kertoo Xzaktin toimitusjohtaja Alfred von Platen.

Lue myös

Asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia

Asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia

Turun Teknologiakiinteistöt teetti loppuvuodesta 2013 asiakastyytyväisyyskyselyn, johon vastasi 83 Turun Teknologiakiinteistöjen asiakasta BioCitystä, DataCitystä ja ElectroCitystä. Pääosa vastaajista (71 kpl) oli kyselyhetkellä vuokrannut Turun Teknologiakiinteistöiltä perinteisen toimiston loppujen toimiessa liiketiloissa tai tuotannollisissa tiloissa tai...

Lue artikkeli
Uutinen
Kiinteistöalalla pieni ei ole kaunista

Kiinteistöalalla pieni ei ole kaunista

Olemme viime vuosina heränneet siihen todellisuuteen, että jatkuva kerskakulutus ja luonnonvarojen tuhlaaminen ei vain voi jatkua. On tullut lähiruoka ja pieni on kaunista -teemat, jotka ohjaavat kuluttajien päivittäistä elämää. Henkilökohtaisessa elämässä tämä tuntuu todella merkityksellisiltä ja kannatettavalta ajatukselta, vaikka se ei aina niin kauhean...

Lue artikkeli
Blogi
Olli Rosenberg Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöpäälliköksi

Olli Rosenberg Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöpäälliköksi

Rakennusinsinööri Olli Rosenberg on nimitetty Turun Teknologiakiinteistöjen kiinteistöpäälliköksi. Hän vastaa Turun Teknologiakiinteistöjen omaisuudenhallinnasta ja toimii yhtiön tytäryhtiöiden KOy BioCityn, KOy DataCityn, KOy ICT-talon ja KOy Datakulman toimitusjohtajana sekä isännöitsijänä.

Lue artikkeli
Uutinen