Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Rekry: Ylläpitoasiantuntija

Toiminnan merkittävän laajentumisen seurauksena haemme tiimiimme vakituisiin työsuhteisiin kahta aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta ylläpitoasiantuntijaa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata nimettyjen kiinteistöjen ylläpidosta
  • teknisen isännöinnin tehtävät
  • projektien ja hankkeiden ohjaaminen sekä toteuttaminen
  • ylläpito- ja korjauspalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
  • työskentely tiiviissä yhteistyössä kiinteistötiimin muiden jäsenten sekä Teknologiakiinteistöjen asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Arvostamme:

  • kokemusta kiinteistöjen ylläpidon, teknisen isännöinnin ja korjaushankkeiden projektinjohtotehtävistä
  • erityisesti LVIAS-tekniikan koulutusta sekä työkokemusta
  • oma-aloitteista, palveluhenkistä ja sitoutunutta otetta työtehtävien hoitoon
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vahvasti asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sekä haastavan ja vauhdikkaan työn kasvavassa yrityksessä. Saat osaavan tiimin tuen ja pääset vaikuttamaan siihen, mitä Turussa tulevaisuudessa tapahtuu.

Lisätietoja tehtävistä antaa Teknologiakiinteistöjen kiinteistöjohtaja Olli Rosenberg 5.7.2019 klo 8–10, puh. 0400 288 725. Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus viimeistään 10.7.2019.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologia kiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Hemsö, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet ja Stiftelsen för Åbo Akademi. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 131 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

Tule malliksi Sateenkaarikuvauksiin

Tule malliksi Sateenkaarikuvauksiin

Haluatko itsestäsi huippukuvaajan ottamia valokuvia? Tule yksin tai yhdessä malliksi Teknologiakiinteistöjen Sateenkaarikuvauksiin!

Lue artikkeli
Tapahtuma
Saako töissä olla näin kivaa?

Saako töissä olla näin kivaa?

Teknologiakiinteistöissä työskentely on erään työntekijämme mukaan ”kuin mökkiporukalla töitä tekisi”. Mikä on työyhteisön hyvän hengen salaisuus, Teknologiakiinteistöjen henkilöstöhallinnosta vastaava yhtiölakimies Maaria Salmenpohja?

Lue artikkeli
Blogi
Teknologiakiinteistöt ryhtyy manageroimaan Hemsön sote-kiinteistöjä

Teknologiakiinteistöt ryhtyy manageroimaan Hemsön sote-kiinteistöjä

Hemsön Turussa sijaitsevien sosiaali- ja terveyskiinteistöjen managerointi siirtyy Turun Teknologiakiinteistöjen hoidettavaksi 1.9. alkaen.

Lue artikkeli
Uutinen