Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 3.4.: Mitä väliä sillä on, mitä syö?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 3.4.: Mitä väliä sillä on, mitä syö?

Miksi työajalla tapahtuvaan ruokailuun kannattaa panostaa? Eikö se riitä, jos hotkaisee pari voileipää ja jugurtin omalla työpisteellään, samalla tietokonetta naputellen? Haittaako se mitään, jos jättää lounaan väliin?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa 3.4.2019 keskustellaan ruuan merkityksestä työtehoon ja palautumiseen. Lisäksi tarkastellaan suomalaista lounaskulttuuria sekä ruokahävikkiä. Aiheesta puhuu ruoka-aktiivi, apulaisprofessori Mari Sandell, joka tutkii aisteja, ruoan aistimista ja syömiskäyttäytymistä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa. Häntä haastattelee mm. Mauno-ravintoloita pyörittävän Manu Eventsin viestintäjohtaja, Turun food ambassador Heli Nieminen.

Tilaisuudessa tarjoillaan Maunon uusi, ilmastoystävällinen aamiainen.

Aika: keskiviikkona 3.4.2019 klo 8-9.30
Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautumiset (29.3. mennessä): www.lyyti.in/Yritysta_kehiin_lounas

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.

Lue myös

Earth Hour 2019 tiedepuistossa

Earth Hour 2019 tiedepuistossa

Turun Teknologiakiinteistöt osallistuu Earth Houriin tänäkin vuonna. Useista Turun tiedepuiston alueen kiinteistöistä sammuvat mainos- ja ulkovalot tunniksi lauantaina 30.3. kello 20.30. Näin Teknologiakiinteistöt tahtoo omalta osaltaan tehdä symbolisen eleen yhteisen ilmastomme puolesta ja ilmaista huolensa ympäristön tilasta.

Lue artikkeli
Uutinen
Anastasia ja Petra, generalistit uravalmennuksessa

Anastasia ja Petra, generalistit uravalmennuksessa

Keitä olette ja mitä teette täällä? Olemme Anastasia Kisialiova ja Petra Sirviö, Turun yliopiston työelämäpalveluiden uravalmennuksessa olevia opiskelijoita. Meillä on meneillään ”päivä töissä” -vierailu, joka liittyy kuusiviikkoiseen valmennusohjelmaamme. Kerroimme valmennuksen alussa kiinnostuksen kohteistamme ja tämän perusteella meille valittiin...

Lue artikkeli
Blogi
Miia ja unelmatyö korujen parissa

Miia ja unelmatyö korujen parissa

Viikon vastaantulija tavattiin 27.2.2019 Yritystä kehiin -aamiaistilaisuudessa, jossa hän oli esiintymässä.

Lue artikkeli
Blogi