Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: työyhteisöt murroksessa

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: työyhteisöt murroksessa

Hyvinvointi on listattu uunituoreessa Deloitten tekemässä Human Capital Trend 2018 -tutkimuksessa jaetulle toiselle sijalle tärkeimpien työelämätrendien joukossa. Tutkimuksessa peräti 80% suomalaisista piti hyvinvoinnin ja tuottavuuden yhteyttä merkittävänä. Strategisesti kyvykäs ja tuloksellinen työkulttuuri muodostuu, kun johtaminen fokusoituu sekä tuottavuuden että hyvinvoinnin johtamiseen.

Työyhteisöt elävät jatkuvasti muutostilanteiden keskellä, missä johtajuus ja esimiestaidot korostuvat. Miten työyhteisöt onnistuvat muutosten omaksumisessa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia eksponentiaalisesti muuttuva työelämä tuo tullessaan? Entä mikä merkitys hyvinvoinnin ja tuottavuuden johtamisella on strategiseen kyvykkyyteen ja tuottavuuteen?

Työyhteisövalmentaja Katja Lundberg kertoo aamiaistapahtumassa, millaisia taitoja tarvitaan työelämän murroksessa ja miten työyhteisön hyvinvointi ja tuottavuus linkittyvät yhteen. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja nauttimaan maukasta aamiaista!

Aika: torstai 13.12. klo 8.00–9.30
Paikka: Vierailukeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautuminen (10.12. mennessä): https://www.lyyti.in/aamiaistapahtuma_tyoyhteisot

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.

Lue myös

Tervetuloa joulupuurolle ja -glögille!

Tervetuloa joulupuurolle ja -glögille!

Tervetuloa joulupuurolle ja glögille Teknologiakiinteistöjen toimistolle keskiviikkona 19.12. klo 8.30–10.00! Glögiä ja puuroa on tarjolla koko aamun ajan, joten jätä aamiainen väliin ja suuntaa töihin Teknologiakiinteistöjen toimiston kautta juuri sinulle sopivana ajankohtana. Paikalla on myös valokuvaaja, joten puuroa odotellessa voit kuvauttaa itsesi...

Lue artikkeli
Tapahtuma
Mitä Hemsön mahdollinen sijoitus tarkoittaa Teknologiakiinteistöille?

Mitä Hemsön mahdollinen sijoitus tarkoittaa Teknologiakiinteistöille?

Turun kaupunginvaltuuston maanantainen päätös myydä Turun kaupungin sote-kiinteistöt ruotsalaiselle kiinteistösijoitusyhtiö Hemsölle tarkoittaa lisää pääomaa myös Turun Teknologiakiinteistöille, sillä sote-kiinteistöjen kaupan ehtona on, että Hemsö sijoittaa 50 miljoonaa euroa yhtiön osakeantiin.

Lue artikkeli
Uutinen
Paavo Väyrysen fanista vihreäksi vaikuttajaksi

Paavo Väyrysen fanista vihreäksi vaikuttajaksi

Tämän viikon vastaantulija bongattiin BioCityn aulasta, jossa hän odotti seminaarilounaan alkua.

Lue artikkeli
Blogi