Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa keskityttiin arjen hyvinvointiin

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa keskityttiin arjen hyvinvointiin

Syyskauden toinen Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma järjestettiin torstaina 14.12. Tapahtuman paikkana toimi uusi ja upea Vierailukeskus Joen Cave-teatteri. Tapahtuman aiheena oli Liikettä ja laatuaikaa – Mistä hyvinvointi koostuu? Tapahtumaan osallistui 120 kiinnostunutta, ja osallistujille oli tarjolla ravintola Maunon runsas buffet-aamiainen.

Aamun ensimmäinen puhuja oli Sanna Honkala, joka toimii tieteellisenä johtajana Family First Oy:ssä. Honkala keskittyi puheenvuorossaan suomalaisten liikkumiseen ja liikkumattomuuteen, ja ehdotti mahdollisia ratkaisuja siihen, miten tehdä liikunnasta osa arkea. Erityisen tärkeänä hän piti arkiliikuntaa, joka muodostuu kuin huomaamatta, esimerkiksi portaiden käyttö tai kauppareissun kulkeminen kävellen ovat tästä hyviä esimerkkejä. Honkala myös haastoi yleisön keksimään yhden keinon, jolla lisätä arkiaktiivisuutta ja toteuttamaan sitä ainakin kahden viikon ajan.

Toisena lavalle nousi valmentaja ja bloggaaja Kukka Laakso. Hän keskittyi erityisesti toimistotyöläisen arkeen ja siihen, mihin kannattaa panostaa kun aikaa on rajallisesti käytettävissä. Tärkeintä on uni ja lepo, vasta sitten tulevat ravinto ja liikunta. Tärkeää on myös miettiä, mitä sana hyvinvointi merkitsee juuri itselle, ja luoda omaan arkeen sopivat tavat joilla hyvinvointia voi edistää. Media nostaa esille aina uusia hyvinvoinnin ja liikunta-alan ilmiöitä ja trendejä, joihin helposti lähdetään mukaan. Kaikki ei aina sovi jokaiselle, ja tärkeintä olisikin löytää itselle mielekkäät tavat liikkua.

Katso lisää tapahtumakuvia täältä!

 

Lue myös

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Innostu akustiikasta

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: Innostu akustiikasta

Häiritseekö melu toimistossa? Tiesitkö, että toimitilojen akustiset olosuhteet vaikuttavat merkittävästi ihmisten työssäjaksamiseen ja palautumiseen? Tule kuulemaan, miten toimistotilojen äänimaailma voidaan huomioida jo tilojen suunnitteluvaiheessa ja mitä seikkoja tulee pitää mielessä, jotta työympäristö on tasapainoinen ja terveellinen.

Lue artikkeli
Tapahtuma
Tarjoilijasta ravintolakeisariksi

Tarjoilijasta ravintolakeisariksi

Tämän viikon vastaantulija oli työn touhussa BioCityssä.

Lue artikkeli
Blogi
Viikon vastaantulija Etvi kehittää pikatestejä kuluttajille

Viikon vastaantulija Etvi kehittää pikatestejä kuluttajille

Hei! Kuka olet ja mitä teet täällä PharmaCityssä? Olen Etvi Juntunen, Inme Oy:n CTO. Vastaan yrityksemme teknologiakehityksestä ja olen toinen yrityksen perustajista.

Lue artikkeli
Blogi