Yritystä kehiin -tapahtumassa keskityttiin työn tuottavuuden lisäämiseen

Yritystä kehiin -tapahtumassa keskityttiin työn tuottavuuden lisäämiseen

 

Keskiviikkona 21.10. järjestetyssä Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa kysyttiin ajankohtainen kysymys: kuinka lisätä työn tuottavuutta? Aamu alkoi Trainer's Housen Anu Haverin ja Jari Kivisen esityksellä esimiehen keinoista lisätä koko organisaation tuottavuutta. Toisena kuultiin Elisa Valtasta Työterveyslaitokselta. Hän kertoi kuulijoille innovoinnin ja hyvinvoinnin vaikutuksista työn tuottavuuden lisäämiseen. Kolmantena vuorossa oli Humap Consultationin Terhikki Rimmanen, joka toi esiin käytännön vinkkejä niin esimiehille, työntekijöille kuin johdollekin.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Maunon ravintolasalissa, ja siihen osallistui 90 kuulijaa. Seuraava Yritystä kehiin -tapahtuma järjestetään 2.12.

Esityksiä katsottavissa täällä
Katso lisää kuvia täältä


Jari Kivinen ja Anu Haveri, Trainer's House.


Terhikki Rimmanen, Humap Consultation ja Elisa Valtanen, Työterveyslaitos.

Lue myös

Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus Oy muuttaa Werstaaseen

Finanssipalvelu Promeus muuttaa joulukuussa Werstaaseen Turku Science Parkiin. Yrityksessä työskentelee Roy Kanerva, jolle on kertynyt jo 20 vuotta työkokemusta pankki- ja rahoitusalalla.

Lue artikkeli
Uutinen
Pelintekijä Sampo

Pelintekijä Sampo

Kuka olet ja millä asioilla liikut?

Lue artikkeli
Blogi
Hyvää työtä!

Hyvää työtä!

Ensimmäinen kuppi kahvia porisee keittimessä oikeastaan jo ennen kuin on kunnolla herännytkään. Työpaikalla suoritettu täsmäryntäys kahviautomaatille tuottaa tulokseksi seuraavan kupillisen. Päivän mittaan kahvia tulee helposti siemailtua kupillinen jos toinenkin. Syy lukuisiin kahvikupillisiin on usein sama: liian vähäisiksi jääneet yöunet.

Lue artikkeli
Blogi