Kokous- ja edustustilat Turun Tiedepuistossa

Kokoustiloista Turun Tiedepuiston alueella vastaa Vierailukeskus Joki. Joessa järjestät kaiken virtuaalitapahtumista seminaareihin ja iltajuhliin. Joen tarjontaan kuuluvat niin erilaiset kokoustilat, auditoriot kuin näyttelytilatkin ja sen tunnelma on helposti muokattavissa virallisesta rentoon tai arkisesta juhlavaan.

Joen verkkokaupasta voit varata kokoustilan ja tarjoilut vaikka jo seuraavalle päivälle. Verkkokaupasta näet heti, onko tila vapaana haluamanasi ajankohtana. Tilan voi varata suoraan ilman aikaa vieviä sähköposteja, puheluita ja tarjouspyyntöjä.

Tiedepuiston yhteinen kokouskeskus

Vierailukeskus Joki sijaitsee Turun Tiedepuiston sydämessä Jussinaukion kupeessa, mutta Joen kokoustiloja löytyy ympäri Tiedepuistoa. Kokoustiloja löytyy Vierailukeskus Joesta, DataCitystä, BioCitystä, ElectroCitystä sekä TriviumiCitystä ja Trivium Retoriikasta.

Monipuolisten tilojen lisäksi Joesta löytyy kattava palveluntarjoajaverkosto, jonka avulla saat kaiken, mitä tapahtumaasi tarvitset. Yhdellä varauksella saat tapahtumaasi tarjoilut, tekniikan, valokuvauksen ja fasilitoinnin.

Mauno Koivisto -keskus löytyy Joesta

Joen tilatarjontaan kuuluvat myös BioCityssä sijaitsevat Mauno Koivisto -keskuksen tilat. Mauno Koivisto -keskus on kolmen erikokoisen ja -tyyppisen tilan kokonaisuus BioCityssä, joka mahdollistaa joustavasti mitä erilaisemmat tilaisuudet avajaispuheista massaluentoihin ja intiimeihin workshopeihin.