14.04.2016

Viikon vastaantulija: Ari edistää työhyvinvointia

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Ari Alonen ja työskentelen Liikuntapalvelukeskus Superfysiolla, joka sijaitsee Datakulmassa.

Olet siis fysioterapeutti?
Kyllä olen, meillä on töissä sekä fysioterapeutteja että hierojia. Superfysio tarjoaa asiakkailleen fysioterapiaa ja kehonhuoltopalveluja. Meiltä saa myös personal trainerin, hierojan ja ravintovalmentajan palveluja. Asiakaskuntaa on täältä Turku Science Parkin ja myös koko Turun alueelta. Liikunta ja hyvinvointi ovat aina ajankohtaisia asioita: palveluillemme on koko ajan kysyntää.

Miten olet viihtynyt Turku Science Parkin alueella?
Superfysio on tullut Datakulmaan silloin, kun rakennus muutettiin liike- ja toimistorakennukseksi vuonna 1998. Kohta tulee siis 30 vuotta täyteen! Tykkäämme olla alueella, sillä täällä on tarjolla paljon urheilutoimintaa: Kupittaanpuisto, Veritas Stadion ja Kupittaan jäähalli ovat kaikki lähellä. Hienoa, että alueelle saadaan vihdoin uusi palloiluhalli.

Olet siis nähnyt alueen kehityksen jo vuosikymmenien ajan, miten kuvailisit sitä?
Alue näytti aikoinaan hyvin erilaiselta kuin nyt. Kun aloitimme, niin HK:n teurastamo oli vielä toiminnassa. Myös viljasiilo oli nykyisen ICT-Cityn paikalla. Alue on vuosien saatossa kehittynyt aktiivisemmaksi, ja toimistokiinteistöt ovat tulleet jäädäkseen, mikä sopii meille sillä potentiaalisia asiakkaita on paljon lähellä.

Suosikkipaikkasi Turku Science Parkissa?
Ravintoloissa tulee käytyä usein lounaalla ja kahvilla. Useimmiten vierailen BioCityn Maunossa ja ammatti-instituutin ravintolassa DataCityssä.

Ehditkö itse liikkua ja urheilla?
Olen pienestä pitäen viihtynyt jalkapallonurmella. Harjoittelen myös Superfysion kuntosalilla ja lenkkeilen. Tykkään myös viettää aikaa luonnossa, ja jonkin verran tulee kalasteltua Nauvon saaristossa.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Superfysiolle saa tulla tutustumaan! Kannattaa olla yhteydessä meihin, jos työhyvinvointiasiat mietityttävät. Toimistotyöntekijöille olisi erityisen tärkeää saada lisää liikettä työpäivään ja vapaa-aikaan.

Minne menet nyt?
Takaisin työpaikalle, sillä loppupäivä menee asiakastapaamisissa. Töiden jälkeen yritän ehtiä ulkoilemaan, kevätsäästä täytyy nyt nauttia!


Ari tuli vastaan Datakulmalla.

Ota yhteyttä