23.10.2013

Houkutteleeko hyvä fiilis?

Aloitin työt Turun Teknologiankiinteistöissä reilut kaksi kuukautta sitten. Heti ensimmäisinä työviikkoina uutena työntekijänä huomasin, että eteenpäin mennään ja lujaa: luovuus ja innovatiivisuus ovat aidosti osa ilmapiiriämme. Sanat palvelualttius, tapahtumat, verkostoituminen ja huikea ravintolakonsepti vilisivät keskusteluissa. Me emme vuokraa pelkkiä seiniä!

Viime kuussa olin jo mukana verkostoitumassa Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassamme. Tarjolla oli maukas aamiainen, keskustelua ja esityksiä ajankohtaisista asioista – haluamme tuoda eri alan ammattilaisia yhteen. Keskustelut ja ajatusten jakaminen muiden yritysten edustajien kanssa on mielestäni antoisaa. Monesti omassa tutussa työporukassa urautuu tiettyihin toimintamalleihin ja monta hyvää ideaa jää syntymättä. Yhdessä voimme oppia toisiltamme ja parhaassa tapauksessa ehkä ryhtyä jopa yhteistyöhön. Haluaisin kuitenkin tietää teidän mielipiteenne: kiinnostaako yrityksiä vain omaan toimintaansa keskittyminen, toimivat tilat, läheltä saatava lounas ja helppo kulkuyhteys vai tarvitaanko muuta?

Me haluamme olla esimerkkinä yhdessä tekemiselle. Tapahtumilla ja alueen kehittämisellä pyrimme luomaan innovatiivisen ja elävän ympäristön, jossa toimijat ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Olemme tyytyväisiä, että yritysten tarvitsemat palvelut ovat vain nurkan takana ja työpäivän päätteeksi voi pian mennä ravintola Maunon kautta kotiin.

Uusia ideoita yhdessä tekemiselle otetaan mielellään vastaan. Huomenna torstaina lähden juoksentelemaan Kupittaan puistoon, satoi tai paistoi, sillä järjestämme businesslenkin työpäivän piristeeksi.

Tällä asenteella, omalla näkyvyydellämme ja hyvällä fiiliksellä pyrimme luomaan ilmapiirin, joka jo itsessään kääntää katseet kohti Turku Science Parkin aluetta.

Esityksiä, kilpailuja ja juoksentelua. Onko tässä mitään järkeä – me uskomme, että on – mitä mieltä sinä olet?

Julia Teräväinen
Turun Teknologiakiinteistöjen asiakasvastaava


Esityksiä, kilpailuja ja juoksentelua. Onko tässä mitään järkeä – me uskomme, että on – mitä mieltä sinä olet? 

Ota yhteyttä