06.06.2016

Viikon vastaantulija: Iiro on somen ytimessä

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Iiro Junnila, Viestintäliigan toimitusjohtaja. Toimistomme sijaitsee PharmaCityssä vielä muutaman viikon. Sen jälkeen muutamme DataCityyn yhteisiin tiloihin digitoimisto Whitestonen kanssa.

Kerro lisää, mikä Viestintäliiga?
Viestintäliiga on perustettu tänä vuonna eli yrityksenä olemme uusi. Ajatus viestintätoimistosta oli kypsynyt jo parin vuoden ajan, ja nyt tämän vuoden maaliskuussa aloimme tositoimiin. Voisi sanoa, että sosiaalinen media on yhdistänyt meidät neljä yrityksen perustajaa, ja nyt sparraamme muita siinä mitä osaamme parhaiten. Viestintäliiga siis tarjoaa sosiaalisen median palveluita yrityksille: autamme yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti some-kanavia ja kerromme, miksi somessa kannattaa olla myös yritysviestinnän näkökulmasta. Pidimme Viestintäliigan lanseeraustilaisuuden huhtikuussa, ja tuolloin myös nettisivumme ja some-kanavamme avautuivat. Tällä viikolla järjestimme #RohkeaViestintä -seminaarin, jossa oli puhujana mm. Mikael Jungner. Paljon on siis jo ehtinyt tapahtua!

Parasta juuri nyt?
Kesäkelit! Välillä voi tehdä terassillakin töitä, koska työ ei ole niin paikkaan sidottua.

Täydennä lausetta ”Jos minä saisin päättää…”
Niin saisimme yritysjohtajat tulemaan koulutuksiimme. Kertoisimme heille, miten tärkeässä roolissa sosiaalinen media voi olla yrityksen liiketoiminnassa.

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Asun Hirvensalossa, joten työmatkat kuljen autolla.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Suosikkilounaspaikka on Mauno! Kupittaa tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia urheiluun, erityisesti urheiluhallin kuntosalilla käyn ahkerasti. Turku Science Parkin ja Kupittaan alue on tuttu jo vuosien varrelta, sillä olen opiskellut Turun ammattikorkeakoulussa Lemminkäisenkadulla.

Mitä haluaisit sanoa muille täällä työskenteleville ihmisille?
Alueen yritykset voisivat vielä enemmän tutustua toisiinsa ja tehdä yhteistyötä keskenään. Täällä on mahdollisuuksia vaikka mihin!

Mitä kuuluu viikonloppuusi?
Nyt ei ole ohjelmaa sovittuna, eli on hyvää aikaa hengähtää ja kerätä voimia kesään! Seuraavina viikonloppuina tekemistä riittää, sillä festareita ja muita juhlia on tulossa. Myös viikon loman ehdin pitää heinäkuussa, ja silloin aion pitää lomaa myös kaikesta somesta.

Ota yhteyttä