08.04.2016

Viikon vastaantulija: Tuomas Legioonasta

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Tuomas Malmström ja työskentelen Legioonassa, joka on henkilövuokrauksen ja rekrytoinnin asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsee BioCityn katutasossa vastapäätä La Caffettieraa.

Mitä työhösi kuuluu?
Toimin Legioonassa HR- ja markkinointikoordinaattorina. Olen yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan ja teen B to B-myyntiä. Yhdessä asiakasyritysten kanssa mietimme parhaat ratkaisut yritysten henkilöstötarpeisiin. Olen ollut nyt neljä kuukautta Legioonassa ja olen viihtynyt hyvin, meillä on täällä hyvä porukka töissä. Legioona on tuttu jo opiskeluajoilta vuosien takaa, kun korisjoukkueemme teki aikoinaan yhteistyötä yrityksen kanssa.

Millä aloilla legioonalaisia on töissä?
Meillä työskentelee paljon ihmisiä logistiikka-alalla, esimerkiksi terminaalityöntekijöinä rahdin parissa. Paljon on myös kysyntää IT-alan osaajille, jo valmistuneille sekä myös opiskelijoille. Legioonalla on tänä vuonna juhlavuosi, kun 30 vuotta tulee täyteen. Tarjoamme yrityksille juhlavuoden kunniaksi Projektiassari-tuotetta, joka sopii hyvin projektityöhön. Esimerkiksi opiskelija on oman alan yrityksessä töissä pari päivää viikossa, jolloin hän saa arvokasta työkokemusta ja työnantaja työlle tekijän.

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Liikun paljon pyörällä ja kävellen. Myös työmatkat kävelen usein, sillä asun kivenheiton päässä BioCitystä.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Olen opiskellut Kauppakorkeakoulussa, ja myös tämä Science Park on tuttu alue. Alue on kehittynyt kovaa vauhtia, ja innokkaana koripallomiehenä odottelen jo palloiluhallia! Turku Science Parkin alue on Legioonalle ihanteellinen paikka toimia. Täällä on paljon yrityksiä ja korkeakoulut ovat lähellä. Myös Kupittaanpuisto ja uudet asuintalot lisäävät alueen monipuolisuutta.

Parasta juuri nyt?
Viikonloppu! Tykkään pelata korista, käyn kuntosalilla ja lenkillä. Yksi suosikeista on Halisten lenkki, jota voi pidentää fiiliksen mukaan aina Auranlaaksoon asti.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Meille Legioonaan saa aina tulla piipahtamaan ja vaihtamaan kuulumisia!

Hyvää viikonloppua ja lenkkeilykelejä Tuomas!


Tuomas tavattiin BioCityssä, ja kuva otettiin Legioonan toimistossa.

Ota yhteyttä