13.12.2015

Vaatteet on mun aatteet

Kiinteistöala on tunnettu konservatiivisesta pukeutumisestaan. On tarkkaan mitoitettuja pukuja, kauluspaitoja, nahkakenkiä, kalliita laukkuja ja korkeita korkoja. On tarinoita ilman kravattia töihin saapuneiden lähettämisestä kotiin vaatteita vaihtamaan eikä shortseissa tai varvastossuissa kannata työpaikkaa lähestyäkään.

Keväisin alan pukukavalkadia on mahdollista seurata muun muassa Ranskan Cannesissa järjestettävässä kansainvälisessä kiinteistösijoitustapahtuma MIPIM:ssä. Siinä missä Slushin kaltaiset start up -tapahtumat vilisevät T-paitoja, farkkuja ja huppareita, täyttyy MIPIM miehistä tummissa puvuissa, jotka ehkä saattavat villiintyessään jättää kravatin hotellille.


Pukuilottelua MIPIM:ssä (kuva lainattu netistä).

Teknologiakiinteistöjen toimistolla meno on kuitenkin täysin toinen. Teknologiakiinteistöt haluaa murtaa perinteistä kuvaa kiinteistöalasta, mikä näkyy myös pukeutumisessa, jonka kulmakiviä ovat Teknologiakiinteistöjen vihreä fleecehuppari ja musta pikeepaita sekä uutuutena Werstaan oranssi T-paita. Löytyy toimistolta kuitenkin myös muuta tyyliä – jos ei oman väen niin ainakin yhteistyökumppanien toimesta.


Teknologiakiinteistöjen toimistolle voi juristikin saapua kumisaappaissa – etenkin näin hienoissa! Kuvassa Eva Hautala Asianajotoimisto Astreasta.


Mikko ja uniformu: legendaarinen Teknologiakiinteistöjen huppari ja T-paita.


Anniina Savisalo Arkkitehtitoimisto Siggestä oli tällä kertaa pukeutunut lähes kokonaan mustaan.


Entisessä elämässään pankkiirina työskennellyt J-P vaihtoi Teknologiakiinteistöihin tullessaan puvun astetta rennompaan asuun.


Rakennustoimisto Laamon johtaja Kimmo Arjasmaa on aina yhtä tyylikäs.


Olli ja business casual. Ei meillä sentään kaikilla aina ole mainospaidat päällä.


Itse liikun näin joulun alla aina kokopunaisena porot päässä.

Stressitöntä joulun odotusta kaikille!
Terhi

Ota yhteyttä