28.07.2017

Viikon vastaantulija Heta hoitaa kesällä TriviumCityn aulapalvelua

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

Olen Heta ja työskentelen kesätyöntekijänä aulapalveluissa TriviumCityssä elokuun puoliväliin asti. Opiskelen Turun yliopistossa kasvatustiedettä neljättä vuotta. Olen kotoisin Turusta ja asun poikaystäväni sekä kissani kanssa. Vapaa-ajallani harrastan kuntosalilla ja jumpassa käymistä.

Miksi hakeuduit juuri tähän kesätyöpaikkaan?

Siskoni oli huomannut vapaana olevan aulapalvelutyöntekijän kesätuuraajan paikan netistä ja linkkasi sen minulle. Ajattelin heti, että minulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, sillä olen toiminut aiemmin Arkealla siivoojana. Aulapalvelutyöntekijän pesti kuulosti kivalta ja mielenkiintoiselta.

Miltä homma vaikuttaa ensimmäisen päivän perusteella?

Vaikuttaa oikein kivalta! Aluksi täytyy kyllä sisäistää paljon uusia asioita, mutta eiköhän tämä ala tästä sujua. Varmasti tulen viihtymään työssäni.

Millaisista kesätöistä sinulla on aiemmin kokemusta?

Olen aiemmin toiminut vakuutusmyyjänä ja mansikanmyyjänä sekä siivoojana.

Miten kesäsi on sujunut tähän mennessä ja onko sinulla vielä odotuksia tälle kesälle?

Olen ollut siivoamassa ja hoitanut lapsia. Tuli käytyä myös Ruisrockissa. Loppukesästä minulla on pari viikkoa lomaa ja odotan, että pääsen mökille Imatran lähelle.

Mikä on parasta kesäisessä Turussa?

Parasta on, kun kesäisin ihmiset lähtevät liikkeelle, eivätkä istu vain sisällä. Ruissalo on ulkoilun kannalta oikein kivaa aluetta. Tykkään viettää aikaa myös Moisiossa, jossa olen pienenä asunut.

 

 

Ota yhteyttä