02.06.2017

Viikon vastaantulija Kaisa työskentelee kesällä aulapalveluissa

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

Olen uusi aulapalvelutyöntekijä Kaisa Palomäki ja tulin tänne kesätuuraajaksi aulapalvelujen lomien ajaksi. Aloitin toukokuun alussa TriviumCityssä ja nyt olen harjoitellut myös BioCityn aulassa työskentelyä. Olen kotoisin Lahdesta, josta muutin Naantaliin kaksi vuotta sitten. Opiskelen tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulussa Lemminkäisenkadulla ja valmistun ensi vuoden joulukuussa. Minua kiinnostaa palveluliiketoimintaan suuntautuminen.

Miten olet viihtynyt uudessa työssäsi?

Olen viihtynyt hyvin, sillä tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa heitä erilaisissa tilanteissa.

Oletko jo ehtinyt tutustua Science Parkin alueeseen ja mikä on suosikkipaikkasi?

Kaikki Science Parkin rakennukset eivät ole vielä minulle tuttuja, joten suosikkipaikkaakaan ei ole ehtinyt muodostua. Suosikkialueeni Turussa on jokiranta ja sen ympäristö, joka on todella kaunis.

Mitä harrastat vapaa-ajallasi?

Minulla on vuoden ikäinen kääpiöpinseri, jonka kanssa lenkkeilen. Käyn myös säännöllisesti kuntosalilla. Vapaa-aikanani matkustan usein kotiseudulleni Lahteen.

Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

Suunnitelmissa on kahden viikon lomamatka Kyprokselle. Lisäksi olisi tarkoitus käydä Ruisrockissa sekä vierailla Porvoon vanhassa kaupungissa ja Hangossa.

Ota yhteyttä