17.06.2016

Viikon vastaantulija Minna markkinoi the Firmassa

Kuka olet ja mitä teet täällä?
Olen Minna Kankaala ja toimin the Firmassa markkinointipäällikkönä. Täällä ICT-Cityssä on meneillään insinöörikoulutuksen kehittämisen CDIO-konferenssi, jossa minä ja muita Firman työntekijöitä olemme olleet mukana seminaareissa ja työpajoissa osallistujien IT-tukena.

Hetkinen, firma nimeltä Firma?
Juuri näin! The Firma on Turun ammattikorkeakoulun alaisuudessa toimiva projektioppimisympäristö, missä tehdään oikeiden asiakkaiden kanssa IT-projekteja. Nyt minua ja muita firmalaisia työllistää tämä nelipäiväinen konferenssi.

Entä konferenssi, mitä ja kenelle?
CDIO-konferenssin tarkoituksena on kehittää insinöörikoulutusta, osallistujina on opettajia eri maista. Osallistujia on noin 300 ja ohjelmassa on keynote-puheenvuoroja, työpajoja ja muuta mielenkiintoista, joissa keskustellaan opettamistavoista ja muista insinöörikoulutukseen liittyvästä asioista.

Mitä opiskelet?
Opiskelen ensimmäistä vuotta it-tradenomiksi, opiskelu tapahtuu suurelta osin täällä ICT-Cityssä. Olen tykännyt tosi paljon opiskelusta. Firmassa olen tehnyt monipuolisesti projekteja, muun muassa markkinointia ja graafista suunnittelun töitä. Kiinnostuin Firmasta ja päätin hakea sinne töihin jo opintojen alussa, vaikka alan kokemusta ei kauheasti ollutkaan ennestään. Itse tekeminen on opettanut tosi paljon.

Parasta juuri nyt?
CDIO-tapahtuma loppuu ja työharjoittelu loppui viime viikolla, eli nyt alkaa hieman rennompi kausi. Kesä menee silti Firmassa ja Turussa. Juhannuskin tulee jo ensi viikolla!

Pyörä, bussi, auto vai omat jalat?
Asun lähellä, joten tänne ICT-Cityyn pääsen nopeasti kävellen.

Lempipaikkasi Turku Science Parkissa?
Erityistä lempparipaikkaa ei ole, ainakaan vielä! Eniten olen juuri täällä ICT-Cityssä ja käyn syömässä opiskelijaravintoloissa, niitä on onneksi monia tällä alueella.

Terveisesi muille täällä liikkuville ihmisille?
Tutustukaa The Firmaan, se onnistuu helpoiten nettisivujen kautta! Kannattaa vilkaista, mitä palveluja tarjoamme ja mitä projekteja meillä on meneillään. Kannattaa ottaa yhteyttä, jos yhteistyöprojektit kiinnostavat!

Rentoa viikonloppua ja mukavaa kesää Minna!

Ota yhteyttä