04.07.2017

Viikon vastaantulija odottaa Ultra Bran keikkaa

Moikka! Kuka olet ja mitä puuhaat täällä?

- Olen Tiina ja olen viettämässä etäpäivää Turun konttorilla EC:ssä.

Mistä työpäiväsi koostuu?

- Työpäivät koostuvat pitkälti asioiden sopimisesta ja sähköpostikirjeenvaihdosta. Etäpäivinä tulee myös vietettyä aikaa puhelimessa, sillä täällä ElectroCityssä meillä on hienot puhelinkopit, joten puheleminen ei häiritse työtovereita. Muutenkin etätyöpisteellä on rauhallisempaa kuin pääkonttorilla. On kiva, että on mahdollisuus tulla tekemään etätöitä Kupittaalle.

Onko sinulla jo kesäsuunnitelmat valmiina?

- Tarkoitus on mennä ainakin Ruisrockiin. Ostin liput jo huhtikuussa, joten sain haluamani liput helposti.
Tämän vuoden lippujen aikainen loppuunmyynti hiukan yllätti. Monena vuonna olen ostanut festariliput vasta samalla viikolla sen jälkeen, kun olen ensin nähnyt sääennusteen.

Onko Ruisrockissa jokin erityinen artisti, jota aiot mennä katsomaan?

Olen menossa festareille kahdeksi päiväksi. Alun perin oli tarkoitus olla vain lauantai, mutta sitten kun sunnuntaille varmistui Ultra Bra, niin piti ottaa lippu toisellekin päivälle. Lauantaina haluan nähdä ainakin Antti Tuiskun.

Aiotko pitää kesälomaa?

- Olen vasta aloittanut uudessa työpaikassa, joten minulla ei vielä ole suuremmin lomaa tänä kesänä. Ruisrockin lisäksi ajattelin osallistua kuitenkin myös muihin Turun kesän viikonlopputapahtumiin, kuten Tall Ship Raceen.

Onko sinulla kesäisessä Turussa jokin ehdoton lempipaikka?

- Asun itse Kaarinan puolella, joten haluan sanoa Littoisten järven ympäristön, vaikkei sitä Turuksi taideta laskeakaan. Jos Turusta pitää sanoa jokin vastaava, niin sitten se on varmasti Ruissalo.

 

Ota yhteyttä